[Today’s Answers] Amazon Quiz Time Daily 8-12- Correct Ans Of Amazon Quiz | Best Offers


Amazon Quiz Time Daily 8-12 Answers

Amazon Quiz Time Daily 8-12- Today’s Answers Of Amazon 15th April Quiz 


Amazon Quiz Time , Amazon Daily Quiz Time , Amazon Daily Quiz Time Answers , Amazon Today Quiz Time Answers , Amazon Today Quiz Answers , Amazon Today’s Quiz Answers – Hi Guys, Hope You Are Enjoying Our Super Duper Tricks Of Free Recharge & PayTM Free Cash Tricks.

Now a Days Amazon Quiz Is Hot Topic as Amazon Announcing Daily Quiz On Its Amazon India Portal. We Have To Just Give The Right Answers & We can Win Free Products & Amazon Pay Balance Daily From Amazon Quiz Time.

Amazon Quiz Time Happens Daily Between 8 AM to 12 PM and We Just Have to Give Right Answers to The Given 5 Questions. It’s Totally Based On Luck & If We Selected Then We Can Win Free Amazon Pay Balance & Free Gadgets From Amazon India.

Amazon Quiz Time Daily 8-12
I have Already Won Nokia 6 From Amazon Nokia Quiz Time

Amazon Quiz Time 8 AM-12 PM Daily 

  • Today’s Quiz – Amazon 15th April Quiz Time
  • Today’s Prize – Free Rs.25000
  • Quiz Time – 8 AM to 12 PM
  • Quiz Date – 15th April 2018
  • Winners List Will Declare On – 30th April 2019

How To Play Amazon Quiz Time Daily Quiz?

1, This Is Amazon App Only Contest – So You have to Download The App First From Google Play Store

2. Now Just Open The Amazon App & Login into Your Account

3. Scroll Down Below On Home screen & You Will See “Amazon Quiz Time Daily Quiz” Banner Like This :

Amazon Quiz Time Daily 8-12

4. Click On The Banner & Quiz Will Start After Clicking “Start” Button

Amazon Quiz Time Daily 8-12

5. Now There Will Be 5 Questions Everyday in This Amazon Daily Quiz Time , You have to Give Right Answers To All this Questions

6. After Giving Right Answers You Will Be Selected For Lucky Draw Of This Amazon Quiz Time Quiz Winners

7. Few Winners Will Selected Daily, So i Urge You to Take Participation In Daily Amazon Quiz Time Quizzes – Based On Luck You May Win Something.

Small Help From Us : 

To Clear The Daily Quiz Successfully , We Will Update All Amazon Daily Quiz Time Questions & Correct Answers Here. With This You can Clear Quiz Within 5 Seconds

Amazon Quiz Time Daily Answers

Amazon 15th April Quiz Answers 

Q1: The Game of Thrones TV show is based on the fantasy novel series ‘A Song of Fire and Ice’. Who is the author to this book series?

Ans- George R. R. Martin

Q2: In the series ‘Game of Thrones’, the White Walkers are vulnerable to which of these materials?

Ans- Dragonglass

Q3: In the Game of Thrones series, what’s the name of the band of assassins that Arya Stark joins in Braavos?

Ans- Faceless Men

Q4: What character does Priyanka Chopra’s sister-in-law play in the Game of Thrones series?

Ans- Sansa Stark

Q5: Where can you take a selfie while sitting on the real Iron Throne used in the filming of Game of Thrones?

Ans- Croatia

Amazon iPhone XR Quiz Answers – 14th April

Q1.: Which scientist developed the algorithm which helped capture the first-ever image of a black hole?

Ans- Katie Bouman

Q2.: The Phayeng village is recently tagged as India’s first carbon-positive settlement. Which state is it located in?

Ans-Manipur

Q3.: Vader, Papi, Tatay, and Tevas are different terms for a ___.

Ans- Father

Q4.: The amount of electronic waste is growing rapidly. The world’s largest e-waste recycling center was recently opened in which of these cities?

Ans- Dubai

Q5.: 14th April is celebrated as ‘Ambedkar Jayanti’, the birth anniversary of BR Ambedkar, known as the architect of the Indian constitution. He was also independent India’s first ____. Fill in the blanks

Ans- Law minister

Amazon Fossil Smart Watch Quiz Answers – 13th April

Q1: A group of crows is called a ___. Fill in the blanks.

Ans- Murder

Q2: Which of these is the southernmost point of Africa and the beginning of the dividing line between the Atlantic and Indian Oceans?

Ans- Cape Agulhas

Q3: Who was the second man to walk on the moon?

Ans- Edward Buzz Aldrin

Q4.: Which film director and screenwriter is most known for the Elements Trilogy – Fire (1996), Earth (1998), and Water (2005)?

Ans- Deepa Mehta

Q5: The Department of Posts in India has launched a ‘Cool EMS’ service, using which customers in India can import food items from ____ for personal use. Fill in the blanks.

Ans- Japan

Amazon 12th April Quiz Answers 

Q1: Which iconic figure of Greek mythology causes people to turn to stone?

Ans- Medusa

Q2: Which famous Indian cricketer has been appointed as the latest chairman of the ICC cricket committee?

Ans- Anil Kumble

Q3: Leonardo da Vinci could write with one hand and draw with the other at the same time.

Ans- True

Q4: How old is the oldest known living person in this year?

Ans- 116

Q5: Archana Kamath is associated with which sport?

Ans- Table Tennis

Amazon Blaupunkt party speakers Quiz Answers – 11th April

Q1: Who composed the famous classical music melody – ‘Fur Elise’?

Ans- Beethoven

Q2: Where is Fort William located?

Ans- Kolkata

Q3: Rabindranath Tagore won the Nobel prize for Literature. Which of the following are NOT written by him?

Ans- Meghadutta

Q4: The term ‘Mankading’ has been in the news recently. Which field is it associated with?

Ans- Sports

Q5: Which Indian sportswoman recently had a Barbie doll designed to look like her, as part of Barbie’s ‘role model’ program?

Ans- Dipa Karmakar

Amazon Redmi 6 Pro Quiz Answers: 10th April

1. If you open your mouth wide, you will see a fleshy piece of tissue hanging like a pendulum. It is above your tongue at the back. What is this elongated, hanging structure called?

Answer – Uvula

2. The first fully solar-powered airport in the world is in India. Where will you find it?

Answer – Kochi

3. Dr. Abdul Kalam visited a country on 26th May, 2005, and they declared it as their National Science Day. Which country was it?

Answer – Switzerland

4. The Pentium chip was produced by USA’s Intel Corporation n 1993. But an Indian engineer is popularly known as being the ‘Father of the Pentium Chip’, for his contributions towards its development. Who is it?

Answer – Vinod Dham

5. Alia Bhatt won the 2019 Filmfare award for her work in Raazi. The actor who played her husband, also won a Filmfare award for ‘Best Supporting Actor’ for Sanju. Who is the actor?

Answer – Vicky Kaushal

Amazon Apple Watch Quiz Answers: 9th April

Q1. The freezing point of water is 0 degrees Celsius. What is it’s freezing point in
Fahrenheit?

Ans- 32 degrees Fahrenheit

Q2. The chef’s hat is a significant part of the attire worn by many cooks. What is this type of long hat called?

Ans- Toques blanches

Q3. The Zero Mile Stone is a pillar built by British during the Great Trigonometrical Survey of India in 1907, considered to be the center of India. Which city is it located in?

Ans- Nagpur

Q4. Rakesh Sharma was the first Indian to go to space. When asked by the then PM Indira Gandhi what India looked like from spaces, his response was _. Fill in the blanks.

Ans- Saare Jahan Se Achcha

Q5. 2019 will see the 7th season of the Pro Kabaddi League in July where teams will battle for the title of winner once again. Which team is the current champion who won the tournament in 2018?

Ans- Bengaluru bulls


Q1.The white-ish, crescent moon shaped part at the base of your nail has a name. What is it called?

Answer – Lunula

Q2.There is only one part of the body with living cells that does NOT receive blood supply through blood vessels. Where do these cells exist?

Answer – Cornea

Q3.Which of the following is NOT a folk dance that originated in Maharashtra?

Answer – Garba

Q4.Tiger stripes are unique like human fingerprints and no two tigers share the same stripe pattern.

Answer – True

Q5.Where can you find India’s only floating post-office, which is situated on a lake?

Answer – Srinagar

Amazon 8th April Quiz Answers

Q1: Water can exist in the solid, liquid, and gaseous state at the same time.

Ans- True

Q2: Chetan Bhagat has announced that he is releasing a new non-fiction book in May. What is the title of the book?

Ans- India Positive

Q3: The Statue of Liberty is known world-over as a symbol of the USA. But it was gifted to America by another country. Who gifted it?

Ans- France

Q4: Water was first discovered on the moon by NASA’s Moon Minerology Mapper. The mapper was sent into space on a spacecraft sent by which country?

Ans- India

Q5: Couples celebrate a silver anniversary for 25 years of togetherness. If they celebrate a crystal anniversary, how long have they been together?

Ans- 15 Years

Amazon iPhone Xs Quiz Answers – 7th April

1. Each year, 7th April is celebrated as the ‘World Health Day’, and marks the anniversary of the World Health Organization (WHO). When was the first World Health Day celebrated?

Answer. 1950

2. WHO declared India free of which of these epidemics in 2014?

Answer. Polio

3. Which of these is a first-aid procedure that is used to dislodge food or another object from a person’s airway when they are choking?

Answer. Heimlich manoeuvre

4. Who is credited with developing the first successful Polio vaccine?

Answer. Jonas salk

5. The 2018 Nobel Prize in medicine was awarded jointly to James P Allison and Tasuku Honjo for their work in which domain?

Answer. Cancer therapy

Amazon Sony Home Theatre Quiz Answers – 6th April

1. In the animal kingdom, if whales are classified as mammals, what are spiders?

Answer – Arachnids

2. The largest school in the world, known as the ‘City Montessori School’ has more than 55,000 pupils and over 1050 classrooms. Where is it located?

Answer – Lucknow

3. This famous Indian-Canadian YouTube influencer recently announced an independent late night TV show on NBC. Who is she?

Answer – Lilly Singh

4. A phobia is an irrational fear that a person may experience. Triskaidekaphobia is the fear of what?

Answer – Number 13

5. Kanchenjunga marks the highest point in India. The lowest point in India lies at 2.2 meters below sea level. Where is it?

Answer – Kuttanad

Amazon Tommy Hilfiger watch Quiz Answers – 5th April

Q1: The lead actress who played Tara Khanna in the Amazon Prime Original series ‘Made In Heaven’, also won the Miss India title in 2013. Name this actress.

Ans- Sobhita Dhulipala

Q2: The teaser the new star-studded film, Kalank released recently. Karan Johar is the producer of the film. Who is the director?

Ans- Abhishek Verman

Q3: Philately is a field of study that focuses on stamps.

Ans- True

Q4: The planets in our Solar system rotate in a counter-clockwise direction. Except two: Uranus spins on its side and _ spins in a clockwise direction. Fill in the blank.

Ans- Venus

Q5: Micheal Jackson performed for the first and only time in India in 1996. After the show, before he left the country, he scribbled a love letter to India in his hotel room where he called India his ‘special love’. Where did he write it?

Ans- On a pillow

Amazon Ray Ban Sunglasses Quiz Answers – 4th April

1. Which Indian state is also known as the ‘Land of the rising sun’ because it gets the first sunrise in the country?

Answer – Arunachal Pradesh

2. Bramley, Granny Smith, and Russet are all types of which fruit?

Answer – Apple

3. Which theory made famous by Albert Einstein explains why all ‘observers’ have their own separate measure of time because of the finite speed of light?

Answer – Theory of relativity

4. Hibernia was the classical Latin name for which region?

Answer – Ireland

5. Who recently won the men’s singles title at the 2019 Miami Open Tennis tournament?

Answer – Roger Federer

Amazon Vivo V15 Pro Quiz Answers – 3rd April

Q1: Which element was discovered on the Sun before it was discovered on Earth?

Ans- Helium

Q2: The Portsmouth college in UK offers a course to its students which of these languages?

Ans- Hinglish

Q3: The first Indian ‘talkie’ film – a film with dialogues – released in 1931 was _____

Ans- Alam Ara

Q4: Polar bears hunt and feed primarily on penguins.

Ans- False

Q5a: Vlad the Impaler was an emperor in Romania in the 14th century. Which fictional character was based on him?

Ans- Dracula

Amazon Fitbit Iconic Smartwatch Quiz Answers – 2nd April

1. Molten rock that erupts out of a volcano is called Lava. What is it called when it lies under the Earth’s crust?

Answer – Magma

2. Conventional, orographic and frontal are all types of ____. Fill in the blanks.

Answer – Rainfall

3. India’s top-ranked badminton player and Olympic silver-medalist PV Sindhu became the first woman to co-pilot this aircraft at the Aero India 2019 air show. Which aircraft was it?

Answer – Tejas

4. The Indian word ‘chuddies’ (underpants) was recently added to the Oxford English dictionary.

Answer – True

5. Mukesh and Nita Ambani’s son Akash Ambani recently tied the knot. Who did he get married to?

Answer – Shlok Mehta

Amazon Seagate 5TB Hard Drive Quiz Answers – 1st April

1. If you have hyperosmia, It would mean you have a greater than average sense of ____. Fill in the blank

Answer – Smell

2. The Indian Premier League is in it’s 12th season. The first IPL was played in 2009. True or False?

Answer – False

3. The first national flag of India is said to have been hoisted on August 7, 1906, and it was red, yellow and green. It has changed significantly since then. Who has designed the current, modern tricolour flag of India?

Answer – Pingali Venkayya

4. Who is the first player to reach a score of 5000 runs in the IPL?

Answer – Suresh Raina

5. India plans to launch its first manned space flight, by 2022. What is the spacecraft that is being built for this program called?

Answer – Gaganyaan

Amazon Montra Helicon Bicycle Quiz Answers – 31st March

1) Who was the last Mughal Emperor in India?

Answer – Bahadur Shah II

2) Marvel is set to release a special theme song for Avengers Endgame exclusively for India, slated to be released in Hindi, Tamil and Telegu. Who will be composing this song?

Answer – A R Rehman

3) Which of the following authors was NOT born in India?

Answer – V S Naipaul

4) Deepika Padukone recently released the first look of her film Chhapaak, in which she plays an acid attack victim. Which actor will star opposite her in the film?

Answer – Vikrant Massey

5) Which is the brightest star seen in the night sky?

Answer – Sirius

Amazon Bose Home Speaker 500 Quiz Answers – 30th March

1) In zoology, herpetology is the study of reptiles and amphibians. What does ornithology focus on?

Answer – Birds

2) An atom is made of 3 subatomic particles – a proton, a neutron, and an electron. A proton carries positive charger and a neutron carries negative charge. True or False?

Answer – False

3) The Pacific Ocean is the largest on the planet. Which ocean is the smallest?

Answer – Arctic Ocean

4) The book ‘Big Egos, Small Men’ is written by a former law minister of India. Who is the it?

Answer – Ram Jethmalani

5) It is said that the carvings at the Edakkal Caves were made by man during the Stone Age. Where are these caves located?

Answer – Kerala

Amazon 29th March Quiz Answers – Win Rs.50000

Q1: Where can you find the smallest bone in the human body?

Answer – Ear

Q2: When referring to genres of music, what does ‘R and B’ stand for?

Answer – Rhythm and blue

Q3: In which year was Microsoft established?

Answer – 1975

Q4: A caterpillar does not stay a caterpillar for its entire life. What does it change into?

Answer – Butterfly or Moth

Q5: What is the currency of Sweden?

Answer – Krona

Amazon Casio G-Shock Watch Quiz Answers – 28th March

Q1.What does AR in AR Rahman’s name stand for?

Answer – Allah Rakha

Q2.The East India Company came to India in 1600s, but established control only in _____ after the Battle of Plassey when it took over the province of Bengal.

Answer – 1757

Q3.Shanghai is currently the most populated city in the world. But which was the first city to reach a population of 1 million?

Answer – Rome

Q4.A litre of hot water weighs more than a litre of cold water.

Answer – False

Q5.A regular email has the recipients section, as well as CC and BCC. What does BCC stand for?

Answer – Blind carbon copy

Amazon Oneplus 6T Quiz Answers – 27th March

Q1. Which planet in our solar system is named after the Roman god of war?

Answer:- Mars

Q2. Which of these countries does NOT have a standing army?

Answer:- Iceland

Q3. The Ao language is spoken in which of the following States?

Answer:- Nagaland

Q4. Which place in India holds the Guinness World Record for being the wettest place on Earth?

Answer:- Mawsynram, Meghalaya

Q5. Monarch Edward IV of England ruled which sport illegal in 1477?

Answer:- Cricket

Amazon Philips Trimmer Quiz Answers – 26th March

Q1.The white-ish, crescent moon shaped part at the base of your nail has a name. What is it called?

Answer – Lunula

Q2.There is only one part of the body with living cells that does NOT receive blood supply through blood vessels. Where do these cells exist?

Answer – Cornea

Q3.Which of the following is NOT a folk dance that originated in Maharashtra?

Answer – Garba

Q4.Tiger stripes are unique like human fingerprints and no two tigers share the same stripe pattern.

Answer – True

Q5.Where can you find India’s only floating post-office, which is situated on a lake?

Answer – Srinagar

Amazon 25th March Quiz Answers – Win Rs.10000

1. In 1996, a mammal named Dolly was successfully cloned for the first time. What type of animal was it?

Ans. Sheep

2. Hummingbirds can fly backwards.

Ans. True

3. What is the name of the character played by Akshay Kumar in the movie ‘Kesari’?

Ans.Havildar Ishar Singh

4. India has the shortest written constitution of any sovereign country in the world.

Ans. False

5. Salman Khan and Sanjay Leela Bhansali are reuniting for a film after 19 years. Alia Bhatt announced that she will be joining the cast. What is the film set to be called?

Ans.Inshallah

Amazon Samsung Galaxy S10e Quiz Answers – 24th March

Q1. The highest cricket ground in the world, in terms of altitude, is located in which country?

Ans: India

Q2. Ganymede is the largest moon in our solar system. Which planet does it orbit around?

Ans: Jupiter

Q3. A rare flower blooms in Kerala and the Western Ghats once every 12 years. The last time it bloomed was in 2018. What is the flower called?

Ans: Neelakurinji

Q4. Deer shed and re-grow their antlers every year.

Ans: True

Q5. When discussing terms related to water, Nimbus, cumulus and stratus refer to types of _____.

Ans: Clouds

Amazon Sony Alpha DSLR Camera Quiz Answers – 23rd March

Q1. The 4 Minarets Of The Taj Mahal Are Tilted Outwards, So That They Won’t Fall On The Mahal In Case Of An Earthquake.

Answer: True

Q2. All Indian Currency Notes Have The Denomination Written In A Number Of Languages. Besides The Writing In Hindi And English On The Front. How Many Other Regional Languages Appear On The Back Panel?

Answer: 15

Q3. What Would You Call A Type Of Scientist Who Studies Dinosaurs And Fossils?

Answer: Paleontologist

Q4. After The Berlin Olympics In 1936, Hitler Offered An Indian Hockey Player A Position As Field Marshall In The German Army. Which Player Was It?

Answer: Dhyan Chand

Q5. When Is The First ICC Men’s Cricket World Cup 2019 Match Scheduled?

Answer: 30th May

Amazon 22nd March Quiz Answers

Q1. The 2019 IPL is just around the corner, and Yuvraj Singh has joined a new team. Which team will he play for?

Q2. Who Was The First Indian To Fly Into Outerspace?

Q3. Orcas, Or Killer Whales Are A Sub-Species Of Dolphins.

Q4. Priyanka Chopra Played A Supporting Role In A Recent Netflix Original Rom-Com With Rebel Wilson And Liam Hemsworth. What’s The Name Of The Film?

Ans: Isn’t It Romantic

Q5. Two South Korean Companies Recently Announced A 300 Million Dollar Investment In India Based, Ola Cabs. The First Company Is Hyundai, Name The Second.

Ans: Kia Motors Corporation

Amazon Montra helicon Bicycle Quiz Answers – 21st March

Q1. What was the name of the 5-member, all-girl pop band, that was formed in 2002 as part of a nation wide talent search, hosted by Channel V?

Q2. What word is used to refer to a group of hippopotamuses?

Q3. Sanjay Leela Bhansali, and Bimal Roy have both directed 2 separate ‘Devdas’ films. But who is the original author of the Bengali romance novel?

Answer:  Saratchandra Chattopadhyay

Q4. ‘Friends, Romans and Countrymen, lend me thy ears’ is the first line of speech given by which character in the play Julius Caesar, written by William Shakespeare?

Q5. The ‘Bramhastra’ trilogy is an upcoming 2019 Indian fantasy film starring Alia Bhatt, Ranbir Kapoor and Amitabh Bachchan. Who is directing this movie?

Amazon Honor View20 Quiz Answers – 20th March

Q1. Rajasthan is the prominent desert region of India. Which desert makes up most of this state?

Q2. Who was the first person to win an individual medal at the Olympics, representing independent India?

Q3. Which of these desserts has its roots in Hyderabad’s Nizami legacy, and is traditionally prepared from dried apricots?

Answer: Qubani ka Meetha

Q4. There is an ancient Indian weapon known as ‘Katar’. What type of weapon is it?

Q5. Which famous Indian poet did Shankar Mahadevan collaborate with, for his track, ‘Breathless’?

Amazon Honor Band 4 Quiz Answers – 19th March

Q1. What is the metal or plastic casing around the end of a shoelace called?

Answer: Aglet

Q2. The actor who played Gandhi in Lage Raho Munnabhai won a National Award for Best Supporting Actor for the role. Name the actor.

Answer: Dilip Prabhavalkar

Q3. Earth’s atmosphere is made up of several gasses, but which element makes up the majority of the air?

Answer: Nitrogen

Q4. An A2 size paper is smaller than an A4 size paper.

Answer: False

Q5. The 2019 Oscars just went by. But, which movie won the Oscar for best film in 2018?

Answer: The Shape of Water

Amazon 18th March Quiz Answers 

Q1. Which of this natural phenomenon is also known as the ‘Northern Lights’?

Answer: aurora borealis

Q2. In _, India won its first cricket world cup. Fill in the blanks.

Answer: 1983

Q3. Who was the fictional detective created by Arthur Conan Doyle?

Answer: Sherlock Holmes

Q4. The Tropic of Cancer does NOT pass through which of these Indian states?

Answer: Bihar

Q5. Which state was divided into Maharashtra and Gujarat in 1960?

Answer: Bombay

Amazon Vivo V15 Pro Quiz Answers – 17th March

Q1. _____ is the largest moon in our solar system, with a diameter larger than either Mercury or Pluto

Ans: Ganymede

Q2. Which beauty pageant did Manushi Chillar win in 2017?

Ans: Miss World

Q3. Ruqaiya Sultan Begum was the wife of which Mughal Ruler?

Ans: Akbar

Q4. In 305 BC, which Maurya ruler defeated Alexander’s general Seleucus Nicator?

Ans: Chandragupta Maurya

Q5. Who was the first Indian to win an Academy Award at the Oscars?

Ans: Bhanu Athaiya

Amazon Samsung Galaxy Smartwatch Quiz Answers – 16th March

1.‘Light-year’ is a unit of _____. Fill in the blanks.

Answer – distance

2. Eritrea, which became the 182nd member of the UN, is located in which continent?

Answer – Africa

3.The Garampani wildlife sanctuary is located in which Indian state?

Answer – Assam

4. What is the national sport of Japan?

Answer – Sumo wrestling

5. In which country were the first Olympic games held?

Answer – Greece

Amazon 15th March Quiz Answers

1. The study of fossils to determine organisms’ evolution and their interaction with each other is called?

Answer – Paleontology

2. Which is the least populated country in the world?

Answer – Vatican City

3. What is the Roman numeral for 50?

Answer – L

4. Which is the highest attainable rank in the Indian Army?

Answer – Feild Marshal

5. The surrender of Japan in 1945 brought an end to WWII. On which ship were the surrender documents signed?

Answer – USS Missouri

Amazon Sennheiser Headphones Quiz Answers – 14th March

1. Tour De France is an annual multi-stage event associated with which of these sports?

Answer – Cycling

2. Which of the following national parks is located in Rajasthan?

Answer – Keoladeo national park

3. Where in the human body is the occiput?

Answer – Head

4. What is the chemical symbol of lead?

Answer – Pb

5. Made in 1888, the ‘Roundhay Garden Scene’ is known to be the world’s earliest surviving motion-picture film. How long is it?

Answer – 2.11 Seconds

Amazon Samsung Galaxy M20 Quiz Answers: 13th March

Q1: According To Roman Mythology, ‘Cloacina’ Was The Goddess Of ______.

Answer: Sewers

Q2: If You Were Visiting The ‘Tabo Monastery’, Where Would You Be?

Answer: Himachal Pradesh

Q3: One Liter Of Hot Air Will Be Heavier Than One Liter Of Cold Air.

Answer: False

Q4: ‘Chholiya’ Often Referred To As ‘Sword Dance’, Is The Traditional Folk Dance Form Associated With Which State?

Answer: Uttarakhand

Q5: At ____ Years Old, Kane Tanaka, A Japanese Woman Has Officially Been Confirmed As The Oldest Person Living By Guinness World Records. Fill In The Blanks.

Answer: 116

Amazon Tommy Hilfiger watch Quiz Answers

1. The Greeks referred to this state as ‘Pentapotamia’, an inland delta of five converging rivers. Name this Indian state

Answer is – Punjab

2. Grown in regions of South India, Arabica and Robusta are varieties of ___. Fill in the blank.

Answer is – Coffee

3. Created by Edgar Rice Borroughs, John Clayton is raised by apes in the jungles of Africa. What do we know him popularly as?

Answer is – Tarzan

4. The famous ad jingle for this Indian watches brand was composed by AR Rahman as an adaption of Mozart’s 25th symphony. Which Indian brand is this?

Answer is – Titan

5. Which of them was the first Indian to win the Miss World title?

Answer is – Reita Faria

Amazon 11th March Quiz Answers

Q1. When referring to dates and years, BC stands for ‘Before Christ’. What does AD stand for?

Answer: Anno Domini

Q2. In which country is the International Court of Justice located?

Answer: Netherlands

Q3. If you’re playing chess, which piece can only make an L-shaped move?

Answer: The Knight

Q4. Which of the following smartphone brands does NOT belong to the same parent company?

Answer: Xiaomi

Q5. Which country is Prague in?

Answer: Czech Republic

Amazon Samsung Galaxy S10 Plus Quiz Answers – 10th March

Q1. Which Object Grants The Superhero, Green Lantern, His Extraordinary Powers?

Answer: A Ring

Q2. Which Of These Actors Will Be Playing The Character Of The Genie In The 2019 Live Action Remake Of Aladdin?

Answer: Will Smith

Q3. Hemophobia Is The Fear Of _____. Fill In The Blank.

Answer: Blood

Q4. What Is The Dot That Appears Over The Lowercase Letters, ‘I’ And ‘J’, Called?

Answer: Tittle

Q5. The Novel, White Tiger, Won The Man Booker Prize In 2008, And Was The Debut Novel Of An Indian-Born Author. Who Wrote It?

Answer: Arvind Adiga

Amazon Rayban Sunglasses Quiz Answers – 9th March

Q1: Which Is The Largest Living Fish In The Ocean?

Answer: Whale Shark

Q2: A Butterfly’s Taste Sensors Are In Its Feet.

Answer: True

Q3: Which Company Has Made The Humanoid Robot Known As ASIMO?

Answer: Honda

Q4: What Is The Meaning Of The Name Himalaya, In Sanskrit?

Answer: Abode Of Snow

Q5: A European Spectacle Maker Invented The Telescope. What Was His Name?

Answer: Hans Lippershey

Amazon Special Edition Quiz Answers – 8th March

Q1. British women over the age of 30 who met minimum property qualifications could do what from February 1918?

Ans. Vote

Q2. She was the first Indian woman to become a teacher, and opened up the first girl’s school in India in 1848. Who is she?

Ans. Savitribai Phule

Q3. She died at the age of just 21. But before that, she became the first female doctor in India in 1887, obtaining a medical degree from the United States. Who is she?

Ans. Anandi Gopal Joshi

Q4. Author of the enduring novel ‘Middlemarch’, she adopted the pen name ‘George Eliot’ so as to escape the stereotype of women’s writing being seen as limited to lighthearted romances at the time. Who is she?

Ans. Mary Ann Evans

Q5. In 1903, she became the first woman in history to win a Nobel prize and in 1911, she became the first person in history to win a Nobel prize twice. Who is she?

Ans. Marie Curie


Amazon 8th March Quiz Answers

Q1: Which Is The Longest River In Asia?

Answer: Yangtze

Q2: What Was The Term Used To Refer To British Women Who Fought For Women’s Right To Vote In The Early 20th Century?

Answer: Suffragettes

Q3: Halitosis Is The Medical Term For Which Of These?

Answer: Bad Breath

Q4: To Commemorate Rahul Dravid’s 10,000 Test Runs, A Wall With 10,000 Bricks Was Built In Which Of These Stadiums?

Answer: M Chinnaswamy Stadium, Bengaluru

Q5: Which Nation Was The First To Give Women The Right To Vote?

Answer: New Zealand

Amazon Fitbit Ionic Smartwatch Quiz Answers

1. What does ‘SIM’ in SIM card stand for?

Answer – Subscriber Identity Module

2. Which is the hottest planet in our solar system?

Answer – Venus

3. Which Stephen King novel takes place in the fictional Overlook Hotel?

Answer – The Shining

4. Neil Armstrong was the first man to walk on the moon. Who was the second?

Answer – Buzz Aldrin

5. How many sides does a rhombus have?

Answer – 4

Amazon Redmi Note 5 Pro Quiz Answers

1. A sushi is a Japanese dish, traditionally wrapped in ____.

2. A Moveable Feast’ is the autobiography of?

3. Which historical event does Charles Dickens’ novel ‘The Tale of Two Cities’ concern?

Ans- The French Revolution

4. George Eliot was the pen name of which author?

5. Who recently became the first batsman in the world to smash 500 sixes in international cricket?

Amazon Sony Portable Party System Quiz Answers

Q1: Where Can You Find The Largest Cricket Stadium In Asia, Which Is Sometimes Referred To As The ‘Lord’s Of Asia’?

Answer: Kolkata

Q2: What Is The Maximum Number Of Players A Football Team Can Have On The Field, During A Match?

Answer: 11

Q3: The Electronic Recording Device In An Aircraft Is Known As A Black Box. What Color Is This Device?

Answer: Orange

Q4: What Is The Capital City Of Mizoram?

Answer: Aizawl

Q5: Arundhati Roy Won The Booker Prize In 1997 For Her Debut Novel. What Was The Novel Called?

Answer: The God Of Small Things

Amazon 4th March Quiz Answers – Win Rs.50000

Q1. On which day is the International Women’s Day celebrated every year?

Answer – 8th March

Q2. After being nominated for several years, Leonardo Dicaprio finally won an Oscar for Best Actor in 2016. Which film did he win it for?

Answer – The Revenant

Q3. The circle of latitude known as Tropic of Capricorn, passes through India

Answer – False

Q4. The 2018 film, Pad Man, starring Akshay Kumar is based on a true story. Who is the social entrepreneur that inspired the character?

Answer – Arunachalam Muruganantham

Q5. Which country will host the 2020 Summer Olympics?

Answer – Japan

Amazon Samsung Galaxy A7 Quiz Answers – 3rd March

Q1. Marine scientists have proposed to rename the ‘starfish’ because it is an echinoderm like the sea urchin and not a fish. What is it now known as?

Answer – Seastar

Q2. Which is the only tennis Grand Slam tournament that is played on grass courts currently?

Answer – Wimbledon

Q3. The 2006 film, The Namesake, starring Tabu and Irfan Khan is based on a novel of the same name. Who is the author of that novel?

Answer – Jhumpa Lahiri

Q4. Which actor won an Audi for the ‘Answer of the season’ in Koffee with Karan season 6?

Answer – Ajay Devgn

Q5. All of the below are Indian fashion designers, except?

Answer – Ravi Ruia

Amazon Bose Wireless Sleepbuds Quiz Answers – 2nd March

Q1. When It Comes To Mobile Phone Networks Such As 2G, 3G And 4G, What Does The ‘G’ Stand For?

Answer: Generation

Q2. The First Fully Solar-Powered Airport In The World Is In India. Which City Can You Find It In?

Answer: Cochin

Q3. Which Actress Will Portray The Story Of Acid Attack Victim, Laxmi Agarwal, Alongside Vikrant Massey In An Upcoming Film By Meghana Gulzar?

Answer: Deepika Padukone

Q4. When Talking About Computers, Which Of These Is NOT A Peripheral Component?

Answer: Motherboard

Q5. Which Multinational Conglomerate Is The Parent Company To Google?

Answer: Alphabet Inc

Amazon 1st March Quiz Answers – Win Rs.10000

1. On Feb 13, 2019, after 15 years of exploration, NASA declared its Mars rover ‘dead’. What was the name of this robotic rover?

Answer – Opportunity

2. Until 1955, the State Bank of India was known as __.

Answer – Imperial Bank of India

3. How many times have the Chennai Super Kings won the IPL?

Answer – Three

4. The game PUBG has been created and released by the popular gaming company EA Sports.

Answer – False

5. The ____ is a horseshoe shaped zone found along the Pacific rim where around 90% of the world’s earthquakes occur. Fill in the blanks.

Answer – The Ring of Fire

Amazon Seagate 5TB Hard Drive Quiz Answers: 28th February

1. With less than 1,000 inhabitants, which is the least populated country in the world?

Answer – Vatican City

2. Where on the human body is the zygomatic bone found?

Answer – Facial Cheek

3. Ablutophobia is the fear of ___. Fill in the blanks.

Answer – Bathing

4. Which of these Italian cities is built over 117 islands?

Answer – Venice

5. Yohei Sasakawa was recently awarded the International Gandhi Peace Prize 2018, in recognition of his work to eliminate which disease across the world?

Answer – Leprosy

Amazon Honor View20 Quiz Answers – 27th February

1. Congo rainforest is the largest rainforest in the world. True or false?

Answer – False

2. Originating in the Tibetan plateau near Lake Mansarovar, which river flows through Ladakh?

Answer – Indus

3. Which football club play their home games at Old Trafford?

Answer – Manchester United

4. Bedfordshire, Shallot and Lancastrian are all types of which vegetable?

Answer – Onion

5. Krav Maga is a ___. Fill in the blanks.

Answer – Martial Art Form

Amazon Seiko Chronograph Watch Quiz Answers – 26th February

1. Which is the largest country in the world in terms of land area?

Answer – Russia

2. The national anthem of Bangladesh, ‘Amar Sonar Bangla’ was written by __. Fill in the blanks.

Answer – Rabindranath Tagore

3. Which of these is also known as the Devil’s Triangle or Hurricane Alley?

Answer – Bermuda Triangle

4. A ‘Torero’ is a term associated with which of these?

Anwer – Bull Fighting

5. Which movie won the best picture award at the recently held Oscars 2019?

Answer – Green Book

Amazon 25th February Quiz Answers – Win Rs.75000

1. Rudyard Kipling’s ‘The Jungle Book’ was set in which of these Indian states?

Answer – Madhya Pradesh

2. Which of these movies has NOT been directed by Anurag Kashyap?

Answer – URI: The Surgical Strike

3. The flavorful spice, cinnamon, is made from which part of a tree?

Answer – Bark

4. Who was the first woman Air Marshall in India?

Answer – Padmavathy Bandopadhyay

5. As per which of these calendars are we in the year 2019?

Answer – Gregorian Calendar

Amazon Samsung Galaxy M20 Quiz Answers – 24th February

Q1.: Which Country Has Won The Maximum Number Of ICC Cricket World Cups?

Answer: Australia

Q2.: Astana Is The Capital City Of Which Eastern European Country?

Answer: Kazakhstan

Q3.: In The Hunger Games Series, What Is Weapon Of Choice Of The Protagonist, Katniss Everdeen?

Answer: Bow And Arrow

Q4.: Which Of These Is The Largest Organ In The Human Body?

Answer: Skin

Q5.: Which Batsman Holds The Highest Individual Scorer In Test Match Cricket Having Scored 400 Against England In 2003-04?

Answer: Brian Lara

Amazon Canon DSLR Quiz Answers – 23rd February

1. What is astronaut, Buzz Lightyear’s popular catchphrase in the Pixar film, Toy Story?

Answer – To infinity and beyond

2. The fictional address 221B, Baker Street is associated with which of these fictional characters?

Answer – Sherlock Holmes

3. The Game of Thrones TV show is based on the fantasy novel series ‘A Song of Fire and Ice’ . Who is the author of this book series?

Answer – George R. R. Martin

4. A 2-part British stage play written by Jack Thorne based on the Harry Potter series was first performed in London. What is the name of the play?

Answer – Harry Potter and the Cursed Child

5. The Halley’s comet orbits the sun every 75-76 years. When will it be visible next from earth?

Answer – 2061

Amazon 22nd FebruaryQuiz Answers – Win Rs.1000

Q1. If you visit a Podiatrist, which part of the body will this doctor treat?

Answer: Feet

Q2. Which of these is NOT a play by Shakespeare?

Answer: Barefoot in the park

Q3. Jack Dorsey founded which social network in March 2006?

Answer: Twitter

Q4. Bamboo is a type of grass.

Answer: True

Q5. The ‘Clavicle’ is also known by which other name?

Answer: Collarbone

Amazon Apple Watch Quiz Answers – 21st February

1. King Edward, Maris Piper and Romano are all types of which vegetable?
Answer – Potato

2. Which of these planets does NOT have a ring around it?
Answer – Venus

3. Which highway makes up the longest road in India?
Answer – National highway 44

4. In India, the highest temprature ever was recorded on 19 May 2016 in Phalodi, Rajsthan. How much was this?
Answer – 51.0 Degree Celsius

5. Zoya Akhtar’s film Gully Boy recently hit the box office. Which movie was her directorial debut?
Answer – Luck By Chance

Amazon Redmi 6 Pro Quiz Answers – 20th February

1: If your birthday falls between March to April, and your sun sign is depicted by a Ram, what’s your zodiac sign?

Answer: Aries

2: If you are colorblind, you may not be able to see the true color of the gemstone emerald. What color is it?

Answer: Green

3: ‘Square watermelons’ are watermelons grown into the shape of a cube, first developed in Japan. However, these are only ornamental and not edible.

Answer: True

4: The Borlaug Award was instituted to honor Indian scientists for their research and contributions in the field of ______. Fill in the blanks.

Answer: Agriculture

5: Royal, azure and prussian are shades of which color?

Answer: Blue

Amazon GoPro Hero7 Quiz Answers – 19th February

1. Bhaichung Bhutia is the current captain of the Indian football team.

Answer – False

2. What is the name of the world’s largest species of spider, in terms of mass and size?

Answer – Goliath Birdeater

3. The Ao language is spoken in which of the following States?

Answer – Nagaland

4. The tune of Stevie Wonder’s hit song, ‘I just called to say I love you’, was adapted for the title track of which Bollywood film?

Answer – Maine Pyar Kiya

5. Jakarta is the capital of which country?

Answer – Indonesia

Amazon Quiz Answers of 18th February – Win Rs.250000

1. Which is the smallest state in India?

Answer – Goa

2. If you write a letter to ‘HOH OHO, Canada’ – whose postal code would you be writing to?

Answer – Santa Clause

3. Which of these is NOT a fire-element sign from the Zodiac?

Answer – Aquarius

4. MS Dhoni has never scored a century in any match outside Asia.

Answer – True

5. Photoshop, Premiere Pro and Illustrator are programs belonging to which software company?

Answer – Adobe Inc.

Amazon Samsung Galaxy Note 9 Quiz Answers – 17th February

1. What the capital city of Arunachal Pradesh?

Answer: Itanagar

2. India is the only country to have won the 60-over, 50-over and 20 over World Cups.

Answer: True

3. When talking about computers, what does RAM stand for?

Answer: Random Access Memory

4. Which automobile company launched a sports car into space in February 2018

Answer: Tesla

5. The color red enrages bulls, which is why the matadors of Spain use red capes to challenge them.

Answer: False

Amazon Bose Wireless Sleepbuds Quiz Answers – 16th February

1. Which of the following is the official language in Argentina?

Answer – Spanish

2. We use Google Maps for everything these days. But do you know what GPS stands for?

Answer – Global Positioning System

3. The daughter of which prominent Indian businessman recently got married to Anand Piramal?

Answer – Mukesh Ambani

4. Which of the following colors is NOT seen in the Olympics symbol?

Answer – Orange

5. The part in the human body referred to as the ‘funny bone’ isn’t actually a bone but a nerve called the ulnar nerve. Where is it located?

Answer – Elbow

Amazon Quiz Answers of 15th February – Win Rs.1000

1. Where in the human body is the femur located?

 2. Which one of these Indian movie is inspired by the biography of Japanese filmmaker Akira Kurosawa?

 3. During the festival of Onam, people enjoy a wholesome feast known as ‘sadya’. In which Indian state is this festival celebrated?

4. ‘Claque’ is _____.

Answer: a group of people hired to applaud at a performance

 5. If someone mentions ‘Brogues’ what piece of fashion are they referring to?

Amazon Philips Hue Starter Kit Quiz Answers – 

Q1.: The world’s smelliest fruit is found abundantly in South East Asia. Which fruit is it?

Q2.: Which of these popular Indian models was seen in Alisha Chinoy’s ‘Made in India’ music video from her debut album?

Q3.: Which of the following colors is NOT seen in the Olympics symbol?

Q4.: Which is the smallest state in India?

Q5.: A new Indian rupee note displays Hampi’s Stone Chariot. What is the denomination of this note?

Amazon Nokia 8.1 Quiz Answers: 13th February

1. How many states and union territories does India comprise of?

Answer – 29 states, 7 Territories

2. What type of Government does India operate under?

Answer – Parliamentary

3. The deepest point on Earth lies 36,000 feet below sea level. Where can you find it?

Answer – Mariana Trench

4. Which of these Avengers superheroes is NOT from Earth?

Answer – Thor

5. ’Survival of the fittest’ is a phrase that we commonly use. It is derived from the theories of which famous scientist?

Answer – Charles Darwin

Amazon Seagate 5TB Hard Drive Quiz Answers: 12th February

1. What character does Priyanka Chopra’s to-be sister-in-law play in the popular series, Game of Thrones?
Answer – Sansa Stark

2. Before assuming her current title, Queen Elizabeth was a mechanic.
Answer – True

3. Which country was the first to have a democratically elected female Prime Minister?
Answer – Sri lanka

4. The film, Manikarnika, starring Kangana Ranaut, chronicles the life of which female freedom fighter?
Answer – Rani Laxmi Bai

5. In which country did celebrity couples Virat-Anushka and Ranveer-Deepika tie the knot?
Answer – Italy

Amazon Quiz Answers – 11th February

Q1.: From what book is the quote,’ War is peace, Freedom is Slavery, Ignorance is strength’?

Answer: 1984

Q2.: ‘Dunder Mifflin Paper Company’ is the setting for which famous TV series?

Answer: The Office

Q3.: The first person in history to win two Nobel prizes was ______________.

Answer: Marie Curie

Q4.: In the context of space, a ‘Light Year’ is ______.

Answer: A

Q5.: Vader, Papi, Tatay, and Tevas are different terms for a _____.

Answer: Father

Amazon OnePlus 6T Quiz Answers – 10th February

1. Which planet in our solar system has the shortest day?

Answer – Jupiter

Amazon One Plus 6T Quiz - Answer & win One Plus 6T

2. Serena Williams has won more Grand Slams than Roger Federer.

Answer – True

Amazon One Plus 6T Quiz - Answer & win One Plus 6T

3. Which fruit is thrown during the annual food-fight festival in Bunol, Spain?

Answer – Tomato

Amazon One Plus 6T Quiz - Answer & win One Plus 6T

4. Who is the youngest person to ever be awarded the Nobel prize?

Answer – Malala Yousufzai

5. In 1971, Alan Shepard played __ on the moon, making him the only person to ever play this sport anywhere other than Earth. Which sport was it?

Answer – Golf

Amazon One Plus 6T Quiz - Answer & win One Plus 6T

Amazon Saregama Carvaan Quiz Answers – 9th February

1. The cherubic baby, Cupid, is popularly associated with Valentine’s Day. What does he carry with him?

Answer – Bow and Arrow

Amazon 9th February Quiz Answer- Free Saregama Carvaan

2. In the phrase XOXO, what does the ‘O’ stand for?

Answer – Hugs

Amazon 9th February Quiz Answer- Free Saregama Carvaan

3. Which Pakistani cricketer made his test debut in the same match as Sachin Tendulkar?

Answer – Waqar Younis

Amazon 9th February Quiz Answer- Free Saregama Carvaan

4. The longest wrestling match in Olympic history was played in the 1912 Summer Olympics. How long did it last?

Answer – 11 Hours 40 Minutes

Amazon 9th February Quiz Answer- Free Saregama Carvaan

5. Who is the Greek goddess of love?

Answer – Aphrodite

Amazon 9th February Quiz Answer- Free Saregama Carvaan

Amazon Quiz Time Answers – 8th February

1. Ablutophobia’ is the fear of?

Answer – Bathing

(8th February)Amazon Quiz Time - Answer & Win Rs.1000

2 The Greeks referred to this state as ‘Pentapotamia’, an inland delta of five converging rivers. Name this Indian State

Answer – Punjab

(8th February)Amazon Quiz Time - Answer & Win Rs.1000

3. Which of these is the Greek goddess of victory?

Answer – Nike

(8th February)Amazon Quiz Time - Answer & Win Rs.1000

4. Jetsun Pema became the queen of which Asian kingdom following her marriage in 2011?

Answer – Bhutan

(8th February)Amazon Quiz Time - Answer & Win Rs.1000

5. Which High Court recently ruled against negative marking in competitive examinations?

Answer – Madras High Court

(8th February)Amazon Quiz Time - Answer & Win Rs.1000

Amazon Honor Band 4 Quiz Answers: 7th February

1. Wolverine, also known as ‘Gulo Gulo’ is the member of which animal family?

Answer – Weasel

(All Answers)Amazon Honor Band 4 Quiz - Answer & Win Honor Band 4

2. The collective noun for a group of giraffes is a ‘___ of giraffes’. Fill in the blanks.

Answer – Tower

(All Answers)Amazon Honor Band 4 Quiz - Answer & Win Honor Band 4

3. Churchill, Sherman and Panzer and the names of ______?

Answer – Military Tanks

(All Answers)Amazon Honor Band 4 Quiz - Answer & Win Honor Band 4

4. Which ancient empire was ruled by Xerxes the Great in the fifth century BC?

Answer – The Persian Empire

(All Answers)Amazon Honor Band 4 Quiz - Answer & Win Honor Band 4

5. Which nation was the first to give women the right to vote?

Answer – New Zealand

(All Answers)Amazon Honor Band 4 Quiz - Answer & Win Honor Band 4

Amazon Vivo V11 Pro Quiz Answers – 6th February

1. In context to NBA basketball, what does the term MVP stand for?

Answer: Most Valuable Player

2. Which one of these Indian movie is inspired by the biography of Japanese filmmaker Akira Kurosawa?

Answer: Taare Zameen Par

3. Castella, Tres Leches, Brigadeiro, and Oliebollen are all names of ___?

Answer: Desserts

4. Which of these actors played on-screen father to their real father?

Answer: Abhishek Bachchan

5. At the age of 16 years and 146 days, who recently became the youngest batsman in the world to score a half-century in international cricket?

Answer: Rohit Paudel

Amazon Sony Noise Cancelling Headphones Quiz Answers – 5th February

1. Which element was discovered on the Sun before it was discovered on Earth?

Answer: Helium

(All Answers)Amazon Sony Quiz – Answer and Win Sony Noise Cancelling Headphones

2. Vlad the Impaler was an emperor in Romania in the 14th century. Which fictional character was based on him?

Answer: Dracula

(All Answers)Amazon Sony Quiz – Answer and Win Sony Noise Cancelling Headphones

3. The ‘Asteroid Belt’ is a region of space where most of the asteroids in our Solar System are found orbiting the Sun. This belt is located between the orbits of which two planets?

Answer: Mars and Jupiter

(All Answers)Amazon Sony Quiz – Answer and Win Sony Noise Cancelling Headphones

4. Narthaki Nataraj recently became the first Transgender to be awarded the Padma Shri award. Which of these dance forms is she associated with?

Answer: Bharatnatyam

(All Answers)Amazon Sony Quiz – Answer and Win Sony Noise Cancelling Headphones

5. Which country won the recently held 2019 Asian Cup Football tournament?

Answer: Qatar

(All Answers)Amazon Sony Quiz – Answer and Win Sony Noise Cancelling Headphones

Amazon Quiz Time Answers – 4th February

1. Who led the Indian cricket team to their first ever World Cup victory in 1983?

Answer – Kapil Dev

Amazon Quiz Time Daily - Today's Answer of Amazon 4th February Quiz

2. What is the national sport of Japan?

Answer – Sumo Wrestling

Amazon Quiz Time Daily - Today's Answer of Amazon 4th February Quiz

3. A ‘sonnet’ is a poem in a specific form which originated in Italy. How many lines does a sonnet typically have?

Answer – 14

Amazon Quiz Time Daily - Today's Answer of Amazon 4th February Quiz

4. The largest Buddhist monastery is the world is located in ___

Answer – Indonesia

5. Which of these Indian states does NOT share its border with China?

Answer – Nagaland

Amazon Quiz Time Daily - Today's Answer of Amazon 4th February Quiz

Amazon Samsung Galaxy A7 Quiz Answers

1. Entomology is the science that studies Insects.

Answer: True

(All Answers)Amazon Samsung Quiz- Answer and win Samsung Galaxy A7

2. _ is a central Asian sport in which horse mounted players attempt to drag a goat or a calf carcass towards a goal. Fill in the blanks.

Answer: Buzkashi

(All Answers)Amazon Samsung Quiz- Answer and win Samsung Galaxy A7

3. Bile, which aids the digestion of fatty acids, is produced by which organ in the human body?

Answer: Liver

(All Answers)Amazon Samsung Quiz- Answer and win Samsung Galaxy A7

4. The Mars Mission ‘HOPE’ is scheduled to be launched by 2020. Which country’s probe is this?

Answer: UAE

(All Answers)Amazon Samsung Quiz- Answer and win Samsung Galaxy A7

5. This is a horseshoe shaped zone found along the Pacific rim, where around 90% of the world’s earthquakes occur. What is it known as?

Answer: The Ring of Fire

(All Answers)Amazon Samsung Quiz- Answer and win Samsung Galaxy A7

Amazon Sony Alpha DSLR Camera Quiz Answers – 2nd February

1. Which dance move became popular after Michael Jackson used it during a performance of the song ‘Billie Jean’ in 1983?

Answer – Moonwalk

(All Answers)Amazon Sony Quiz - Answer & Win Sony Alpha DSLR Camera

2. What is the dot that appears on the lower case of the alphabet ‘i’ called?

Answer – Tittle

(All Answers)Amazon Sony Quiz - Answer & Win Sony Alpha DSLR Camera

3. If you can see the Wheel of Stone inside the Vittala Temple complex, which city are you in?

Answer – Hampi

(All Answers)Amazon Sony Quiz - Answer & Win Sony Alpha DSLR Camera

4. What is the highest civilian award of India?

Answer – Bharat Ratna

(All Answers)Amazon Sony Quiz - Answer & Win Sony Alpha DSLR Camera

5. In the context of space, a ‘Light Year’ is __.

Answer – A unit of Length

Amazon Quiz Time Answers – 1st February

1. Where can you take a selfie while sitting on the real Iron Throne used in the filming of Game of Thrones?

Answer: Croatia

2. ‘I’m the kingof the world’ is a dialogue from which movie?

Answer: Titanic

3. There have been 3 Kabbadi World Cups held so far, and one country has won them all. Which one is it?

Answer: India

4. Polar bears are found in Antarctica.

Answer: False

5. ‘Salome’ and ‘An Ideal Husband’ are plays written by which playwright?

Answer: Oscar Wilde

Amazon Sony Home Theatre Quiz Answers – 31st January

1. Octopuses have 3 hearts

Answer – True

2. Starbucks was founded in which American city?

Answer – Seattle

3. In the Lion King, Rafiki is the name of which character?

Answer –  The Monkey

4. Which of these is NOT a droid from Stars Wars?

Answer – Chewbacca

5. In which year was the first hard disk with a gigabyte of space released?

Answer – 1980

Amazon Samsung Galaxy Smartwatch Quiz Answers

1. Which of the following is NOT a phrase in Spanish?

Answer – Buon Giorno

2. Which Bollywood film was added to the Guiness book for winning the highest number of awards?

Answer – Kaho Naa Pyaar Hai

3. In the Harry Potter series, what is the name of the prison where Sirius Black was held captive?

Answer – Azkaban

4. Marvel is releasing its first movie with a female superhero lead in 2019. Which film is it?

Answer – Captain Marvel

5. The actor who played Thanos in Avengers, was also the villain in another Marvel movie. Which was it?

Answer – Cable in Deadpool 2

Amazon Fossil Smartwatch Quiz Answer – 29th January

1. This actor died in 1984 and also starred in a movie named ‘1984’. Who is he?

Answer – Richard Burton

2. Which famous superhero movie quoted ‘With great power comes great responsibility’?

Answer – Spider-Man

3. If you are spotted eating this in Singapore, you will be fined. What is it?

Answer – Chewing Gum

4. A shrimp’s heart is located in it’s head.

Answer – True

5. What is the name of the museum in Croatia where one can find displays such as a memory jar, champagne bottle corks and a positive pregnancy test?

Answer – Museum of Broken Relationships

Amazon 28th January Quiz Answers:

1. Who is the first Indian-born actor to be on the cover of the US edition of Vogue magazine?

Answer – Priyanka Chopra

2. What were the soldiers who protected Roman emperors called?

Answer – Praetorian Guard

3. Which country considers the Unicorn their national animal?

Answer – Scotland

4. Sachin Tendulkar fielded for Pakistan once

Answer – True

5. At least one native species of ant is found on every continent, except?

Answer – Antartica

Amazon iPhone Xs Quiz Answers – 27th January

1, Leonardo da Vinci could write with one hand and draw with the other at the same time.

Answer – True

2. Tatya Tonpe and Rani of Jhasi were associated with which of these freedom movements of India?

Answer –  Indian Rebellion of 1857

3. What is the name of the mountain region that separates France and Spain?

Answer – The Pyrenees

4. Stan Lee made his first appearance in a DC movie as an animated character. Which film was it?

Answer – Teen Titans Go! To the Movies

5. The famous ‘Hornbill festival’ is celebrated in which of the following states of India?

Answer – Nagaland

Amazon Special Edition Quiz Answers – 26th January 

1. Under British rule, Delhi only became the capital of India in 1911. Which city was India’s capital before this?

Answer – Calcutta (kolkata)

2. The ‘National Institution for Transforming India’ is a policy think tank of the Government of India, established with the aim to achieve sustainable development goals. By which other name is it know?

Answer – NITI Aayog

3. The first passenger train in India ran between Bombay (Mumbai) and ___ in 1853. Fill in the blanks.

Answer – Thane

4. The Constitution of India is the longest written constitution of any sovereign country in the world. As of 2019, how many articles does it have?

Answer – 449

5. In a historic accord, this year’s Republic Day parade has an all-women contingent marching at Rajpth. Which army unit do they belong to?

Answer – Asam Rifles

Amazon 25th January Quiz Answers

1. In the Lion King, ‘Rafiki’ is the name of which character?

Answer – The Monkey

2. Polysomnography is a type of study concerning which human activity?

Answer – Sleeping

3. Which country considers the Unicorn their national animal?

Answer  – Scotland

4. Lemurs are native to only one country on the planet. Which country is it?

Answer – Madagascar

5. In which year was the first hard disk with a gigabyte of space released?

Answer –  198

Amazon Fitbit Ionic Smartwatch Quiz Answers – 24th December

1. Who was the first president of the USA?

Answer – George Washington

2. The soldiers who protected Roman emperors were called ___. Fill in the blanks.

Answer – Praetorian guards

3. Eugenics is the study of ___.

Answer – Altering Human Beings by Changing their Genetic Components

4. When is the Iternational Day of Families celebrated?

Answer – 15 May

5. Which famous superhero movie quoted ‘With great power comes great responsibility’?

Answer – Spider Man

Amazon Sony Portable Party System Quiz Answers – 19th January

1. Which of these Zodiac signs is the only one to be represented by an inanimate object in its symbol?

Answer – Libra

 

2. What state of matter is our Sun mainly made of?

Answer – Plasma

 

3. ‘Poseidon’ is the Greek god of __. Fill in the blanks.

Answer – The Sea

 

4. Which planet in our solar system is named after the Roman god of war?

Answer – Mars

 

5. He is considered the pioneer of the field of political science and economics in India. He assisted the first Mauryan emperor Chandragupta in his rise to power. Who is he?

Answer – Chanakya

 

Amazon Quiz Time Answers – 18th January

1. The Mughal Empress Arjumand Banu Begum is better known as?

Answer – Mumtaz Mahal

2. Which ancient empire was ruled by Xerxes the Great in the fifth century BC?

Answer –The Persian Empire

3. Clark Kent is the real name of which superhero?

Answer – Superman

4. What is the main component used in the manufacture of glass?

Answer – Sand

5. Which nation was the first to give women the right to vote?

Answer – New Zealand

Amazon Great Indian Festival Quiz Answers: 17th January

1. You can avail ‘No cost EMI’ to shop during the upcoming Great Indian Sale on Amazon.in using all the below payment methods, except?

Answer – Gold Coins

2. Using which bank’s credit/debit card can you avail up to 10% instant discount on shopping during the Great Indian Sale on Amazon.in?

Answer – HDFC Bank

3. ‘Golden Hour deals’ will run every day from _ to _ during the Great Indian Sale, offering exclusive deals on the Amazon app. Fill in the blanks.

Answer – 8 PM To Midnight

4. When does the Great Indian Sale 2019 begin for all customers on Amazon.in?

Answer – 20th January

5. Prime members get early access to the Great Indian Sale. When does the sale start for them?

Answer – 12 Noon 19th January

Amazon Saregama Carvaan Quiz Answers – 17th January

1. The Indian state of Nagaland was formed in 1963. Which state was it a part of earlier?

Answer – Assam

2. As of 2019, which Indian most recently received the Nobel prize?

Answer – Kailash Satyarthi

3. What is a ‘quandong’?

Answer – A fruit

4. The Gila monster is a venomous what?

Answer – Lizard

5. ___ is a central Asian sport in which horse mounted players attempt to drag a goat or a calf carcass towards a goal. Fill in the blanks.

Answer – Buzkashi

Amazon Mi A2 Quiz Answers – 16th January

1. Bile, which aids the digestion of fatty acids, is produced by which organ in the human body?

Answer – Liver

2. ‘Triton’ is the name of the largest natural satellite of which planet?

Answer – Neptune

3. In November 2018, New Caledonia held an independence referendum at which a majority voted against independence. Which country were they voting to become independent from?

Answer – France

4. ‘Borborygmus’ is the medical term for what bodily function or condition?

Answer – Stomach Rumbles

5. Which state recently launched the ‘One Family, One Job’ scheme which entitles one government job for every family in the state?

Answer- Sikkim

Amazon Sony Alpha DSLR Quiz Answers – 15th January

1. In a car, what does ABS stand for?

Answer – Antilock braking system

2. Rumtek monastery is located in ____.

Answer – Sikkim

3. Which of these books got author Jhumpa Lahiri the Pulitzer prize?

Answer – Interpreter of Maldives

4. Michael D. Higgins is the president of ____.

Answer – Ireland

5.Which sport are Narain Karthikeyan and Karun Chandhok associated with?

Answer – Formula One Racing

Amazon 14th January Quiz Answers:

1. What kind of weapon is a falchion?

Answer – A sword

2. A ‘sonnet’ is a poem in a specific form which originated in Italy. How many lines does a sonnet typically have?

Answer – 14

3. AR Rahman won a Grammy award for which album?

Answer – Slumdog Millionaire

4. In 1927, who launched the ‘Mahad Satyagraha’?

Answer – Dr B.R Ambedkar

5. he Anglo-Zanzibar War between the United Kingdom and the Zanzibar Sultanate was the shortest recorded war in history. How long did it last?

Answer – 38 – 45 Minutes

Amazon Yamaha Acoustic Guitar Quiz Answers: 13th January

Q1.: British women over the age of 30 who met minimum property qualifications could do what from Feb 1918?

Answer: Vote

Q2.: Which famous scientist wrote the book ‘A Brief History of Time’?

Answer: Stephen Hawking

Q3.: As of 1st January 2019, which of these countries has officially quit the UNESCO?

Answer: USA

Q4.: Which element is represented by the chemical symbol Fe?

Answer: Iron

Q5.: Which of these is an initiative recently launched by ISRO to engage students with space science activities?

Answer: Samwad

Amazon Yamaha Acoustic Guitar Quiz Answers:

1. In which country would you find Easter Island, most famous for its nearly 1,000 extant monumental statues, called moai?

Answer – Chile

2. Which is the least populated country in the world?

Answer – Vatican City

3. Which is the least populated country in the world?

Answer – Loch Ness, Scotland

4. Which of these is an annual fair in Rajasthan, known for its camel trading event?

Answer – Pushkar Mela

5. What currency does Ukraine use?

Answer – Hryvnia

Amazon 11th January Quiz Answers:

1. In August 1962, Jamaica declared independance from which country?

Answer – United Kingdom

2. In 1819, Sir Thomas Stamford Raffles founded which colonial state?

Answer – Singapore

3. What is the national flower of India?

Answer – Lotus

4. Lemurs are native to only one country on the planet. Which country is it?

Answer – Madagascar

5. Polysomnography is a type of study concerning which human activity?

Answer – Sleeping

Amazon 10th January Sony Home Theatre Quiz Answers:

1. A coup in Libya in 1969, brought which dictator to power?

Answer- Muammar Gaddafi

2. What was the name of the ship Christopher Columbus sailed from Spain to the ‘New World’ in 1492?

Answer – Santa Maria

3. In hospitals, Nephrology departments generally treat medical issues related to which organs of the body?

Answer – Kidneys

4. Where in the human body is the femur located?

Answer – Leg

5. What food makes up a majority of the giant panda’s diet?

Answer – Bamboo

Amazon 9th January Quiz Answers:

1. What is the national animal of India?

Answer – Tiger

2. Which would weigh more – 1 cubic foot of gold or silver?

Answer – Gold

3. Turtles are classified as reptiles. True or false?

Answer – True

4. A male swan is known as a cob, a baby swan is known as a cygnet. What is a female swan called?

Answer – pen

5. What is the hardest naturally occurring substance in the world?

Answer – Diamond

Amazon 8th January Quiz Answers:

1. Coco, Cars and Inside Out are all films produced by which animation film company?

Answer – Pixar

2. Which is the only planet in our solar system that is not named after figures from Greek or Roman mythology?

Answer – Earth

3. In the Marvel Universe, who is the Scarlet Witch’s twin brother?

Answer – QuickSilver

4. Which is the world’s largest land carnivore?

Answer – Polar Bear

5. Who recently took charge as the first Chief Justice of Telangana High Court?

Answer – TB Radhakrishna

Amazon Fire TV Stick Quiz Answers:

1. What is the national tree of India?

Answer – Banyan Tree

2. Which continent is home to the largest non-polar ice cap in the world?

Answer – North America

3. According to the old English proverb, what is ‘in the eye of the beholder’?

Answer – Beauty

4. Theravada and Mahayana are branches of which major world religion?

Answer – Buddhism

5. Who composed the score for the 1994 musical ‘The Lion King’?

Answer – Hans Zimmer

Amazon OnePlus 6T Quiz Answers:

1. Which one of these figure from Greek Mythology causes people to turn to stone?

Answer – Medusa

2. Launched in October 2008, Chandrayaan-1 was India’s first lunar probe.

Answer – True

3. Indian Railways has recently developed which AI-powered robot to check for faults in trains?

Answer – Ustaad

4. Which Indian scientist won the Nobel prize for Physics in 1930 for pioneering work on scattering of light?

Answer – Chandrasekhara Venkata Raman

5. The book ‘281 and Beyond’ is an autobiography of which Indian cricketer?

Answer – VVS LAXMAN

Amazon Bose Wireless Headphones Quiz Answers:

Q1: Where were the first Winter Olympics held?

Ans: France

Q2: Jetsun Pema became the Queen of which Asian kingdom following her marriage on October 13, 2011?

Ans: Bhutan

Q3: Which is the least populated country in the world?

Ans: Vatican City

Q4: The longest wrestling match in Olympic history was played in the 1912 Summer Olympics. How long did it last?

Answer: 11 hours 40 minutes

Q5: ‘Claque’ is ___.

Answer: A group of people hired to applaud at a performance

Amazon 4th January Quiz Answers:

Q1: The unique Chapparam (Chariot) festival 2018 recently commenced in which of the following states?

Ans: Tamil Nadu

Q2: The study of fossils to determine organisms’ evolution and their interaction with each other is called?

Ans: Paleontology

Q3: Khantumm bamboo dance is the folk dance of which state?

Ans: Mizoram

Q4: What is the name of the organization that serves as the governing body of the Olympics?

Answer: IOC

Q5: Les Demoiselles d’Avignon, Weeping Woman and Guernica are famous paintings by which modern artist?

Answer: Pablo Picasso

Amazon Honor Band 4 Quiz Answers:

1. What is the name of the network of highways that connects the four major cities of India – Chennai, Kolkata, Delhi and Mumbai?
ans – The Golden Quadrilateral

2. Who was the first Indian movie star to be featured on the cover of Time Magazine?
Ans- Parveen Babi

3. What of these Marvel super villains was created when the character accidentally exposed himself to a concentrated burst of gamma rays?
Ans- Abomination

4. An Olympic gold medal is made mostly of which of these metals?
ans- Silver

5. Which planet in our solar system has the shortest day?
ans- Jupiter

Amazon Oppo R17 Pro Quiz Answers:

Q1.: Which nation’s athletes traditionally enter last in the Parade of Nations at the opening ceremony of the Olympics?

Answer:The host Nation

Q2.: What is the the official residence of the Pope?

Answer: Apostolic Palace

Q3.: What is the largest living bird by wingspan?

Answer: The Wandering Albatross

Q4.: Which state recently organized the 3rd Dwijing Festival 2018?

Answer: Assam

Q5.: Oscar Swahn holds the record for being the oldest Olympic medalist. How old was he when he won and made this record?

Answer: 72

Amazon Bose Speaker System Quiz Answers:

Q1. Which of these famous painting by Leonardo Da vinci is also known by as La Gioconda
Ans: The mona lisa

Q2: Which of these popular legends is associated with why the olympics Marathon is 26 Miles and 385 Yards long
Ans: The Greek messenger Pheiddipides died after running that distance

Q3: Travelling from one pole to another which of these animals undertakes the worls longest migration each year
Ans: Arctic tern

Q4: Which was named as the word of the year 2018 by oxford dictionaries
Answer: toxic

Q5: Who organized the Opening ceremonies for the 1960 winter Olympics
Answer: Walt disney

Amazon Mega Tough 2018 Quiz Questions & Answers  :

Question-1 Which of these events did NOT take place in 2018?

Answer is – Emmanuel Macron became the president of France

Question-2 In a historic accord, North and South Korea signed the ‘______ Declaration’ this year, pledging to bring a formal end to the Korean War. What was the declaration called?

Answer is – Panmunjom Declaration

Question-3 Which of these Indian states did NOT undergo a state legislative assembly election in 2018?

Answer is – Assam

Question-4 India’s National Blind Cricket team beat Pakistan and won the 2018 Blind Cricket World Cup in January. In which stadium was this match played?

Answer is – Sharjah Cricket Stadium, UAE

Question-5 Several celebrities tied the knot this year. Which of these couples did NOT get married in 2018?

Answer is – Anushka Sharma and Virat Kohli

Question-6 In 2018, which country opened its first movie theatre in 35 years, with the release of the movie ‘Black Panther’?

Answer is – Saudi Arabia

Question-7 Journalist Jamal Khashoggi was murdered inside the Saudi consulate in Istanbul. Which American newspaper did he work for?

Answer is – Washington Post

Question-8 Famously dubbed as the ‘Nobel Prize of Asia’, two Indians were awarded the Ramon Magsaysay Award this year. One was Bharat Vaswani, who was the second?

Answer is – Sonam Wangchuk

Question-9 This Indian engineer from Pune was part of the team that won an Oscar in 2018. Who is he?

Answer is – Vikas Sathaye

Question-10 Stephen Hawking, the physicist who died in March this year, was laid to rest in Westminster Abbey. His ashes lay between the graves of which two individuals?

Answer is – Sir Isaac Newton and Charles Darwin

Done !!


Amazon 31st December Quiz Answers:

1. Which is the only sea in the world without any coasts?

Answer – Sargasso Sea

2. Along with Spain and France, which is the only other country to have both Atlantic and Mediterranean coastlines?

Answer – Morocco

3. Which of the following superheroes was NOT a founding member of the X-Men?

Answer – Wolverine

4. If you were a cartographer, what would you be studying?

Answer – Maps

5. Which mountain peak is farthest from the center of the Earth?

Answer – Mount Chimbarazo

Amazon Huawei Mate20 Pro 30th December Quiz Answers:

Q1: Which dinosaur’s name translates to ‘fast thief’ or ‘swift seizer’?
Ans: Velociraptor
Q2: Who directed the film Bandit Queen?
Ans: Shekhar Kapur
Q3: In the Marvel universe, who is Scarlet Witch’s twin brother?
Ans: Quicksilver
Q4: In which year was the first ever Filmfare Award show held?
Answer: 1954
Q5: Which famous comic book character shares his name with a city in Turkey?
Answer: Batman

Amazon Sony Portable Party System Quiz Answers – 29th December

1. Which was the first Indian movie that was submitted for an Oscar?

Ans: Mother India

2. Which country boycotted the 1980 Olympics?

Ans: USA

3. What newspaper does Peter Parker work for?

Ans: The Daily Bugle

4. Who was the first Indian to win an Oscar?

Answer: Bhanu Athaiya

5. Featuring over 70 songs, which of these bollywood films holds the record for the highest number of songs?

Answer: Indrasabha

Amazon Armani Watch Quiz Answers – 28th December

Q1. Which element was discovered on the Sun before it was discovered on Earth?

Answer. Helium

Q2. In which country is Mount Vesuvius located?

Answer. Italy

Q3. In 305 BC, which Maurya ruler defeated Alaxander’s general Seleucus Nicator?

Answer. Chandragupta Maurya

Q4. The Portsmouth college in UK offers a course to its students in which of these languages?

Answer. Hinglish

Q5. Which team won the 2018 FIFA Club World Cup?

Answer. Real Madrid

Amazon Quiz Time Answers – 27th December

Q1. What razor-thin country accounts for more than half of the western coastline of South America?

Answer :Malaysia

Q2. What is the hardest substance in the human body?

Answer :Monaco

Q3. Kalia the Crow, Suppandi and Shikari Shambhu belong to which comic book?

Answer :Black Panther

Q4. Which is the only continent that occupies all four hemispheres?

Answer : Chengila

Q5. The first iron-cased rockets in the world were successfully developed and deployed for military use by _______. Fill in the blanks.

Answer :France

Amazon Honor 8C Quiz Answers – 26th December

Q1.: What razor-thin country accounts for more than half of the western coastline of South America?

Answer: Chile

Q2.: What is the hardest substance in the human body?

Answer: Enamel

Q3.: Kalia the Crow, Suppandi and Shikari Shambhu belong to which comic book?

Answer: Tinkle

Q4.: Which is the only continent that occupies all four hemispheres?

Answer: Africa

Q5.: The first iron-cased rockets in the world were successfully developed and deployed for military use by ___. Fill in the blanks.

Answer: Hyder Ali and Tipu Sultan, Kingdom of Mysore

Amazon Canon DSLR Quiz Answers – 25th December

Q1. Which of these insects is known to have 12,000 eyes?

Answer: Monarch Butterflies

Q2. Who founded the Vijayanagara Empire that reigned over South India in the 13th century?

Answer: Harihara I

Q3. In Japanese, what is the word for goodbye?

Answer: Sayounara

Q4. What does a manometer measure?

Answer: Pressure

Q5. Which ocean is home to over 75% of the world’s volcanoes?

Answer: Pacific

Amazon Quiz Time Answers – 24th December

1. Which of these brands derives its name from the Greek goddess of victory?

Answer – Nike

2. Who developed the theory of evolution in the famous book ‘On the Origin of Species’?

Answer – Charles Darwin

3. Which country has more natural lakes than the rest of the world combined?

Answer – Canada

4. Abraham Lincoln was also an accomplished wrestler, and was honored later by the ‘National Wrestling Hall of Fame’.

Answer – True

5. Which of these countries was the largest producer of sugar in the year 2018?

Answer – Brazil

Amazon Oppo

1. Which of these brands derives its name from the Greek goddess of victory?

Answer – Nike

2. Who developed the theory of evolution in the famous book ‘On the Origin of Species’?

Answer – Charles Darwin

3. Which country has more natural lakes than the rest of the world combined?

Answer – Canada

4. Abraham Lincoln was also an accomplished wrestler, and was honored later by the ‘National Wrestling Hall of Fame’.

Answer – True

5. Which of these countries was the largest producer of sugar in the year 2018?

Answer – Brazil

Pro Quiz Answers – 23rd December

1. Which European country is home to the famous city of Transylvania?

Answer – Romania

2. Olympus Mons is the largest mountain in our solar system and is about three times higher than Mt. Everest. On which planet would you find it?

Answer – Mars

3. Which of these mammals lays eggs?

Answer – Echidna

4. Which of these cities is located on two continents?

Answer – Istanbul

5. In which year was Mahatma Gandhi nominated for the Nobel Prize for the first time?

Answer – 1937

Amazon Apple MacBook Air Quiz Answers – 22nd December

Q1.: Who wrote the famous book of fables known as the Panchatantra?

Answer: Vishnu Sharma

Q2.: What is the Roman name of Hecate, the Greek goddess of witchcraft, magic and ghosts?

Answer: Trivia

Q3.: Angel Falls is the world’s highest waterfall that starts at a height of 3230 feet and fall uninterrupted for a height of 2647 feet. Which country is this majestic waterfall located in?

Answer: Venezuela

Q4.: Started in 1780, what was the name of India’s first English newspaper?

Answer: The Bengal Gazette

Q5.: Which is the hottest planet in our solar system?

Answer: Venus

Amazon Bose Speaker System Quiz Answers – 21st December

1.On average, how long does it take light to travel from the sun to the earth?

Answer – 8 Minutes 20 Seconds

2. In physics, what is the term for a ‘nuclear reaction in which nuclei combine to form more massive nuclei’?

Answer – Fusion

3. What is the name of the deepest point in the ocean?

Answer – Mariana Trench

4. On which day in history did Mahatma Gandhi embark on the famous Dandi March?

Answer – March 12, 1930

5. What is the name of the world’s largest active volcano?

Answer – Maua loa

Amazon Quiz Time Answers – 20th December

Q1.: 15 August 2015 marked the 40th anniversary of which Indian film?

Q2.: Entomology is the name of what field of study?

Q3.: Kisan Ghat in Delhi is the memorial ground of which famous leader?

Answer: Chaudhary Charan Singh

Q4.: What is the name of India’s first indigenously built submarine?

Q5.: Who among these is the chief legal advisor to the Government of India, and is the primary lawyer for GOI in the Supreme Court?

Answer:  Attorney General

Amazon Huawei Mate20 Pro Quiz Answer – 19th December

Q1.: The Ozone Layer protects us from what kind of harmful radiation?

Answer: Ultraviolet radiation

Q2.: In 2008, who became the first Indian actor to receive the prestigious Malaysian title, ‘Datuk’?

Q3.: Thomson seedless, Bangalore Blue, Anab-e-Shahi are the varieties of which fruit in India?

Q4.: Which leader did Mahatma Gandhi call the ‘Prince among Patriots’?

Answer: Netaji Subhas Chandra Bose

Q5.: Who was first female to become the governor of an Indian state?

Amazon Fossil Smartwatch Quiz Answer – 18th December

Q1. By what name is K’ung Fu-tzu better known to the Western world?

Answer: Confucius

Q2. Introduced in 1796, which was the first successful vaccine developed in history?

Answer: smallpox

Q3. With which dance form would you associate the famous dancers Rukmini Devi Arundale and Yamini Krishnamurthy?

Answer: Bharatanatyam

Q4. In cricket, what do you call a run taken when the ball passes the batsman without touching his bat or body?

Answer: Bye

Q5. Which of these herbs, used extensively in Indian cuisine, is referred to as ‘dhania’ in Hindi?

Answer: coriander

Amazon OnePlus 6T Quiz Answers – 17th December

1. Former top ranking pro golfer Vijay Singh is from which country?

Answer – fiji

2. In India, what is the function of the train known as the Lifeline Express?

Answer – Hospital

3. Which of these countries was NOT a Soviet Republic in USSR?

Answer – Serbia

4. In which language was the classic work of Leo Tolstoy, ‘War and Peace’ originally written in?

Answer – Russian

5. In which year did India join the United Nations?

Answer – 1945

Amazon Quiz Time Answers – 16th December

1. Which Indi-pop singer’s former name was ‘Sujata’, and is known for her hit pop song ‘Made in India’?

2. Which of these big cat species is known to have a tuft or a bunch of hair at the end of their tail?

Answer. Lions

3. In geometry, which figure gets its name from the Greek word for ‘table’?

4. In which ocean is the island of Madagascar located?

5. The name of which city comes from two words meaning ‘market for areca nut’ in the local language?

All Answers Of Amazon Sony Portable Party System Quiz Time of 15th December

1. What is a fathometer used to measure?

Answer – Ocean Depth

2. Where in the human body is the stapedius muscle situated?

Answer – Ears

3. Which of these Raj Kapoor starrers was also released overseas as ‘The Vagabond’?

Answer – Awara

4. If you were a cartographer, what would you be studying?

Answer – Maps

5. In which city can you find the mausoleum of Mughal Empress Arjumand Banu Begum?

Answer – Agra

All Answers Of Amazon Echo Quiz Time of 14th December

1. M.K. Gandhi lived in a farm in South Africa named after a famous Russian novelist. Name the author.

Answer – Lev Tostloy

2. Which of these elements is NOT named after a scientist?

Answer –Ruthenium

3. The archeological remains of which institution is found in the vicinity of a town called ‘Bihar Sharif’ in the eastern part of India?

Answer – Nalanda University

4. One of the oldest sanctuaries in India is the Garampani Sanctuary. Which state is it located in?

Answer – Assam

5. _______ is a philosophical perspective that views the universe and everything in it as a kind of machine made up of connected but distinct parts?

Answer – mechanism

All Answers Of Amazon Pay Quiz Time of 13th December

1. In which country is Mount Vesuvius located?

Answer – Italy

2. What temperature is the same in both Celsius and Fahrenheit scales?

Answer – -40

3. Which of these antagonist characters was created by novelist J.K. Rowling?

Answer – Lord Voldemort

4. What was the real name of Pope John Paul II?

Answer – Karol Józef Wojtyła

5. Yakshagana’ is a traditional theatre form originating from which Indian state?

Answer – Karnataka

All Answers Of Amazon Oppo f9 Pro Quiz Time of 12th December

1. Which is the largest internal organ in the human body?

Answer: Liver

Q2. Adele performed the theme song to which James Bond film?

Answer: Skyfall

Q3. Which of these did Alfred Nobel invent?

Answer: Dynamite

Q4. Which country hosted the Summer Olympics in 2016?

Answer: Brazil

Q5. Apart from Venus, which planet rotates from east to west?

Answer: Uranus

All Answers Of Amazon Apple Smart Watch Quiz Time of 11th December

1. Castella, Tres Leches, Brigadeiro, and Oliebollen are all names of ___?

Answer: Desserts

2. _______ is the fear of going to bed. Fill in the blanks.

Answer: Clinophobia

3. What is the currency of Sweden?

Answer: Krona

4. Cyril Ramaphosa, who is expected to be the chief guest at the 2019 Republic Day of India is President of which African country?

Answer: South Africa

5. Which country recently announced plans to become the world’s first country to make its public transportation free for everyone by 2019?

Answer: Luxembourg

All Answers Of Amazon Pay Quiz Time of 10th December

1. In the 2019 ‘live action’ remake of the famous 1994 animated movie ‘Lion King’, which actor will be reprising his original role as Mufasa?

Answer – James Earl Jones

2. What was the term used to refer to British women who fought for women’s right to vote in the early 20th century?

Answer – Suffragettes

3. Which is the only bird that is able to fly backwards?

Answer – HummingBird

4. India’s longest rail-road bridge ‘Bogibeel Bridge’ is built over which of the following rivers?

Answer – Brahmaputra

5. n which European city would you find the famous Blue Domed Church?

Answer – Santorini, Greece

All Answers Of Amazon Iphone Xs Time of 9th December

1. What is the name of the first historically confirmed female pharaoh of ancient Egypt?

Answer – Sobekneferu

2. Which of these species is the world’s largest living primate?

Answer – Gorilla

3. What is the hard white material that makes up an elephant’s tusk called?

Answer – Ivory

4. What is the world’s largest venomous snake?

Answer – King Cobra

5. The point on earth farthest from the earth’s center, or closest to the moon falls in which country?

Answer – Ecuador

All Answers Of Amazon Pay Quiz Time of 8th December

1. The collective noun for a group of kittens is a ‘_____ of kittens’. Fill in the blanks.

Answer – Kindle

2. Which country was formerly called Ceylon?

Answer – Sri Lanka

3. Panthera Tigris is the scientific name for which well known animal?

Answer – Tiger

4. In the popular TV show ‘The Simpsons’, what is the name of the beer that is served in the town of Springfield?

Answer – Duff

5. Considered to be the oldest neutral country, which country has not fought in any wars since 1814?

Answer – Sweden

All Answers Of Amazon Armani Watch Quiz Time of 7th December

1. Which nation was the first to give women the right to vote?

Answer – New Zealand

2.Paul Michael Levesque is the real name of which famous pro-wrestler?

Answer – Triple H

3. Which ancient empire was ruled by Xerxes the Great in the fifth century BC?

Answer – The Persian Empire

4. Which northern animal is known as the Gulo Gulo in Latin?

Answer – Wolverine

5. Which continent has the fewest flowering plants?

Answer – Antartica

All Answers Of Amazon OnePlus 6T Quiz Time of 6th December

1. Which of these birds is known for laying its eggs in the nests of other birds?

Answer – Cuckoo

2. Which is the world’s largest living fish?

Answer – Whale Shark

3. ‘Anura’ is the scientific name for which animal?

Answer – Frog

4. Which animal has the highest blood pressure in the world?

Answer – Giraffe

5. Which mountain peak is farthest from the center of the Earth?

Answer – Mount Chimborazo

All Answers Of Amazon Pay Quiz Time of 5th December

Q1.: Historically, did a Grand Slam event ever have to stop play due to extreme heat?

Answer: Yes

Q2.: Which member of the cat family is the only one that cannot retract its claws?

Answer: Cheetah

Q3.: Which country is home to the world’s largest number of wild tigers?

Answer: India

Q4.: Which famous comic book character shares his name with a city in Turkey?

Answer: Batman

Q5.: Which animal features in the official logo of the World Wildlife Fund?

Answer: The Giant Panda

All Answers Of Amazon Pay Quiz Time of Saregama Carvan

1. The collective noun for a group of giraffes is a ‘___ of giraffes’. Fill in the blanks.

Answer – Tower

2. Wolverine, also known as Gulo gulo is the member of which animal family?

Answer – Weasel

3. Churchill, Sherman and Panzer and the names of ____?

Answer – Military Tanks

4. Which of these can a horse NOT do?

Answer – Vomit

5. ___ was the name of the network of computers which is said to have formed the technical foundations for the Internet. Fill in the blanks.

Answer – ARPANET

All Answers Of Amazon Pay Quiz Time of 3rd December

1. Which is the largest subspecies of the Tiger?

Answer – The Siberian Tiger

2. Which female character from Greek mythology brought evil into the world when her curiosity compelled her to open a magical box?

Answer – Pandora

3. Which of these crawly creature is said to have the highest number of legs – which can go up to 200 pairs?

Answer – Millipede

4. In physics, what is the term for a ‘nuclear reaction in which nuclei combine to form more massive nuclei’?

Answer – Fusion

5. A crocodile cannot stick out its tongue.

Answer – True

All Answers Of Amazon Pay Quiz Time Samsung Galaxy Note 9

1. The offspring of a zebra and a donkey is called a __. Fill in the blanks.

Answer – Zeedonk

2. The Koala bear’s diet mainly consists of eating __. Fill in the blanks.

Answer – Eucalyptus Leaves

3. The Koala bear’s diet mainly consists of eating __. Fill in the blanks.

Answer – True

4. What is the main component used in the manufacture of glass?

Answer – Sand

5. How many fights did Muhammad Ali lose in his professional boxing career?

Answer – 5

All Answers Of Amazon Pay Quiz Time 1st December

1. What is the name of the world’s largest lizard?

Answer – Komodo Dragon

2. What is the name of the first pyramid ever built in Ancient Egypt?

Answer – The Step Pyramid of Djoser

3. Which is the smallest and shallowest ocean in the world?

Answer – The Arctic Ocean

4. Which famous pop singer’s real name is Stefani Joanne Angelina Germanotta?

Answer – Lady Gaga

5. Which of these marine mammals is the largest of the dolphin family?

Answer – Killer Whale

All Answers Of Amazon Seagate Quiz Time 30th November

1. Which of these is NOT considered to be a ‘macro-nutrient’?

Answer: Vitamins

2. ‘Fugdi’ is a folk dance, performed by women dancers forming circles or rows. Which state/region does it come from?

Answer: Goa/Konkan

3. The State Bank of India was previously known as ______

Answer: Imperial Bank of India

4. What is the national sport of Bangladesh?

Answer: Kabaddi

5. National Milk Day is celebrated in India each year on Verghese Kurien’s birthday. When was this recently celebrated?

Answer: November 26

All Answers Of Amazon Fossil watch Quiz Time 29th November

1. How many strings does a cello typically have?

Answer – 4

2. In Japanese, what is the word for ‘goodbye’?

Answer – Sayonara

3. In which country would you find Bran Castle – also commonly known as ‘Dracula’s Castle’?

Answer – Romania

4. Who invented the World Wide Web (WWW)?

Answer – Tim Berners – Lee

5. Which Indian sportswoman has been named captain of the Indian team for the upcoming ICC Women’s World Twenty20 XI?

Answer – HarmanPreet Kaur

All Answers Of Amazon Oppo F9 Pro Quiz Time 28th November

1. 1st December 1963, Nagaland became the ___ state of India

Answer – 16th

2. Rial is the official currency of __. Fill in the blanks.

Answer – Iran

3. Originating in the Tibetan plateau near Lake Mansarovar, which river flows through Ladakh?

Answer – Indus

4. Wellington is the capital of which country?

Answer – New Zealand

5. Copenhagen is the capital of which country?

Answer – Denmark

All Answers Of Amazon JBL Flip 4 Quiz Time 27th November

1. What famous comic book character is called the ‘Merc with a mouth’ because of his tendency to joke constantly?

Answer – Deadpool

2. If you hit a cotton ball and a golf ball with a golf club applying the same force, which would accelerate the most?

Answer – The Cotton Ball Because it has Less Mass

3. Which bank recently launched India’s first interactive credit card with buttons?

Answer – Indusind Bank

4. In terms of area, which one is larger – India or Brazil?

Answer – Brazil

5. What currency does Ukraine use?

Answer – Hryvnia

All Answers Of Amazon Pay Quiz Time 26th November

1. What is the name of the closest large spiral galaxy to our own Milky Way?

Answer – Andromeda

2. True or False – Nintendo was founded in 1889

Answer – True

3. He directed and produced the movie ‘Raja Harishchandra’ – the first full-length Indian feature film, and is known as the father of Indian Cinema. Who is he?

Answer – Dadasaheb Phalke

4. What is the capital of Argentina?

Answer – Beunos Aires

5. Before the introduction of the Euro, which currency did Austria use?

Answer- Schilling

All Answers Of Amazon OnePlus 6T Quiz Time 25th November

1. Who was the last Indian to receive the Nobel Prize (as of 2018)?

Answer – Kailash Satyarthi

2. The fabric for these kind of pants first emerged in Genoa, Italy and they’re believed to be named after the city. Which are these?

Answer – Jeans

3. The point on earth that’s closest to the moon is NOT the top of Mount Everest.

Answer – True

4. Tokyo is the capital of which country?

Answer – Japan

5. In which year was the Euro introduced to the world financial markets?

Answer – 1999

All Answers Of Amazon Pay Quiz Time 24th November

1. Regarded as the architect of modern Indian football, he was the Indian football coach and manager of the national team from 1950 until his death in 1963. Who is he?

Answer – Syed Abdul Rahim

2. Who was the republican nominee who ran against Obama in the 2012 U.S. presidential elections?

Answer – Mitt Romney

3. With a population of less than 1000, which is the least populated country in the world?

Answer – Vatican City

4. What currency is shared by Austria, Finland, France and Portugal?

Answer – Euro

5. Khantumm bamboo dance is the folk dance of which state?

Answer – Mizoram

All Answers Of Amazon Canon DSLR Camera Quiz Time 23rd November

1. The age of a star can be estimated by its color, which of these colors indicates the star is amongst the youngest?

Answer – Blue

2. Which of these is the Latin word for ‘eagle’?

Answer –Aquila

3. In terms of area, which is the largest country in the world?

Answer –Russia

4. What is the currency of Sweden?

Answer –Krona

5. The classical dance form of ‘Bharatnatyam’ comes from which state?

Answer –Tamil Nadu

All Answers Of Amazon Honor 8X Quiz Time 22nd November

1, WHO declared India free of which of these epidemics in 2014?

Answer – Polio

  1. In which city can you find the Kremlin?

Answer – Moscow

  1. In terms of population, which is the smallest continent?

Answer – Antartica

  1. What is the national currency of Algeria?

Answer – Algerian dinar

  1. The folk music form of ‘Bhatiali’ comes from which state?

Answer – West Bengal

All Answers Of Amazon Pay Quiz Time 21st November

1. Which of these countries does NOT have a standing army?

Answer: Iceland

2. What is the name of the largest dwarf planet in our solar system?

Answer: Pluto

3. In terms of area which is the smallest continent?

Answer: Australia

4. What is the national currency of Albania?

Answer: Lek

5. The folk music form of ‘Lavani’ is associated with which state?

Answer: Maharashtra

All Answers Of Amazon Saregama Carvaan Quiz Time

Q1. Which planet in our solar system was visited by the Russian-built Venera 7?

Ans. Venus

Q2. Which of these is a founder of the popular messaging app ‘Whatsapp’

Ans. Jan koum

Q3. Which of these village in Andhra Pradesh became the first ‘smart digital village’ in the state in 2016?

Ans. Mori

Q4. What does GST stand for?

Ans. Goods and service tax

Q5. Which was named as the ‘Word of the Year 2018’ by Oxford dictionaries?

Ans. Toxic

All Answers Of Amazon Pay Quiz Time 19th November

1. What is the official currency of Afghanistan?

Answer – afghan afghani

2. Who was the first Indian to travel to space?

Answer – Rakesh sharma

3. Which of these is NOT classified as a greenhouse gas?

Answer – Helium

4. What is the official language of Argentina?

Answer – Spanish

5. Which one of these blood-types is called the ‘universal donor type’ because it is compatible with all other blood type?

Answer – O negative

All Answers Of Amazon Samsung Galaxy Note 9 Quiz Time 18th November

1. The number ‘0’ does NOT have an equivalent to be represented in Roam numerals.

Answer – True

2. A Megagon is a polygon with _____ sides. Fill in the blanks.

Answer – 1 Million

3. Washing soda is the common name for which compound?

Answer – Sodium Carbonate

4. What is the capital of Norway?

Answer – Oslo

5. Which day was recently celebrated as World Diabetes Day?

Answer – 14th November

All Answers Of Amazon Pay Quiz Time 17th November

1. Where is Fort William located?

Answer – Kolkata

2. What is the world’s longest river?

Answer- Nile

3. Which of these is an annual fair in Rajasthan, known for its camel trading event?

Answer – Pushkar Mela

4. Who composed the famous classical music melody – ‘Fur Elise’?

Answer- Beethowan

5. Where would you find the ‘Sea of Tranquility’?

Answer – The moon

All Answers Of Amazon Philips Trimmer Quiz Time 16th November

1, The __ note was the first paper currency issued by RBI in January 1938. Fill in the blanks.

Answer – Rs.5

2. Raut Nacha is folk dance performed mainly by the tribal communities of which state?

Answer –Chhattisgarh

3. The Bhimbetka rock shelters are an archaeological site of the Palaeolithic period. It is located in which state?

Answer – Madhya Pradesh

4. In which European city would you find the famous Blue Domed Church?

Answer –Santorini, Greece

5. The legendary comic book writer Stan Lee, who passed away recently, was associated with which house of comic books?

Answer –Marvel Comics

All Answers Of Amazon Fitbit Versa Quiz Time 15th November

1. Eritrea, which became the 182nd member of the UN in 1993, is located in which continent?

Answer – Africa

2. Golf player Vijay Singh belongs to which country?

Answer – Fiji

3. Which of the following is a non-metal that remains liquid at room temperature

Answer –  Bromine

4. Which day marked the 100th anniversary of end of the first World War?

Answer – 11th November, 2018

5. Which Indian wrestler recently became the world number one in the 65kg category according to the recent rankings by UWW?

Answer – Bajrang Punia

All Answers Of Amazon Blackberry Key2 LE Quiz Time 14th November

1, Which one of these figure from Greek Mythology causes people to turn to stone?

Answer – Medusa

2. Which of these planets could, theoretically, float if submerged in water due to its low density?

Answer –Saturn

3.  In 2011, which country hosted a Fromula 1 Race for the first time?

Answer –India

4. Which Indian scientist won the Nobel prize for Physics in 1930 for pioneering work on scattering of light?

Answer –Chandrasekhara ventaka raman

5. Punjab is also called ‘The Land of Five Waters’. Which of these is NOT a river the name that flows through the region?

Answer –Tapti

All Answers Of Amazon Bose Wireless Sleepbuds Quiz Time 13th November

1, Which of these was earlier known as the ‘Hailey National Park’ when it was established in 1936?

Answer – Jim corbett national park

2. In which country would you find Machu Picchu, a 15th-century Inca citadel?

Answer – Peru

3. The book ‘281 and Beyond’ is an autobiography of which Indian cricketer?

Answer – VVS laxman

4. Which large, freshwater lake is known for alleged sightings of the cryptozoological monster ‘Nessie’?

Answer – Loch ness, scotland

5. In which country would you find the Table Mountain, a flat-topped mountain forming a prominent landmark overlooking the country’s capital?

Answer – South africa

1,In which country were the first Olympic games held?

2. In which European city would you find the Acropolis?

Answer – athens, greece

3. Which is the smallest planet in our solar system?

4. Where would you find the prehistoric monument Stonehenge?

5. In which country would you find Chichen Itza, one of the largest Maya cities and likely to have been one of the mythical great cities referred to in the Mesoamerican literature?

All Answers Of Amazon iPhone Xs Quiz Time 11th November

1, Which one of these is a traditional folk dance of the people of Lakshadweep Islands?

2. Where would you find the Mismi mountain peak, the most distant source of the Amazon River?

3. Espadrilles were first made in regions of France and Spain. Where are these worn?

4. The Red Square is considered the central square of which Russian city?

5. In which country would you find Bran Castle also commonly known as , ‘Dracula’s Castle’?

All Answers Of Amazon Quiz Time 10th November

1. In a haze, a stormy haze’ are lyrics to a song by which one of these?

Answer – Coldplay

2. In which European city would you find the famous Blue Domed Church?

Answer – Santorini, Greece

3. In context to geography, what are ‘Isohyets’?

Answer – Lines on a map showing equal rainfall

4. Which famous hotel, designed to resemble the sail of a ship, stands on an artificial island 280 m from Jumeirah Beach?

Answer –Burj al Arab, Dubai

5. In which country would you find the temple complex Angkor Wat?

Answer – Cambodia

All Answers Of Amazon JBL Flip 4 Quiz 9th November

1, Which among these does NOT live under the sea?

Answer – Kalanchoe

2. Which country’s highest point is Mount Fuji, a dormant volcano?

Answer – Japan

3. Which of the following will you associate ‘Sattriya’ with?

Answer – A dance form

4. In which country, would you find the free State of Bavaria?

Answer – Germany

5. In which city would you find Lascaux, a UNESCO World Heritage Site with over 600 wall paintings representing large animals, local and contemporary fauna that correspond with the fossil record of the Upper Paleolithic time

Answer – Montignac, France

All Answers Of Amazon Diesel Analog Watch Quiz 8th November

1. The book ‘Long Walk to Freedom’ is an autobiography by which one of these?

Answer – Nelson Mandela

2. In which city would you find the Alhambra?

Answer – Granada, Spain

3. True or False: Rio de Janeiro is the capital of Brazil

Answer – False

4. In which Egyptian city would you find the Pyramids of Giza?

Answer – Cairo

5. Where would you find Hagia Sophia, the former Greek orthodox Christian patriarchal cathedral, later an Ottoman imperial mosque and now a museum?

Answer – Istanbul, turkey

All Answers Of Amazon Festive Riddles Quiz 7th November

Question 1. Round and round, never off the ground. What am I?

Answer is :- Zameen Chakkar

Question 2. Scratch my head, see me turn from black to red. What am I?

Answer is :- Match Stick

Question 3Light me up for a sprinkle of gold. What am I?

Answer is :- Flower Pot

Question 4I am black when you buy me, red when you use me and gray when you throw me away. What am I?

Answer is :- Charcoal

Question 5I go up, I go down. Towards the sky & the ground. What am I?

Answer is :- Rocket Fire Cracker


Amazon Honor 8x Quiz Answers

Fanta and Sprite belog to which beverage company?

Ans. The Coca-Cola Company

2 Where would you find the Trevi Fountain, one of the most famous fountain in the world notables for appearances in films such a La Dolce Vita, Three Coins in the Fountain, and Roman Holiday?

Ans. Rome

3 When didi the Apple iPhone first become available?

Ans. 2007

4 In which country would you find Uluru or Ayers Rock, a large sandstone rock formation surrounded by springs, waterholes, rock caves and ancient paintings?

Ans. Australia

5. In which city would you find Capitol Hill, the seat of the government and an old residential neighborhood?

Ans. Washington DC

Amazon Festive Riddles Quiz – 6th November

1.What gets wetter as it dries?

Answer – A towel

2.To throw me, you’d prefer a crowd. What am I?

Answer – A party

3.A carpet of rice, flour, sand or petals. What am I?

Answer – Rangoli

4.A box of diamonds that most love to eat. What am I?

Answer – A sugar

5.I have hearts but no other organs. What am I?

Answer – A deck of Cards

Amazon Canon DSLR Quiz Answers 

1. Who was the second man to walk on the moon?
Answer. Edwin ‘buzz’aldrin
2. In which city would you find the Colosseum, an amphitheater built in the first century to honor the Flavian dynasty?
Answer. Rome, Italy
3. Which historical event does Charles Dickens’ novel ‘The Tale of Two Cities’ concern?
Answer. The French Revolution
4. In which country would you find Victoria Falls, classified as the world’s largest sheet of falling water based on its combined width and height?
Answer. Zambia
5. In which country would you find North Cape, the northernmost point in Europe that can be accessed by road?
Answer. Norway

Amazon Vivo v11 Pro Quiz Answers –

1. Which of these is the southernmost point of Africa and the beginning of the dividing line between the Atlantic and Indian Oceans?

Answer. Cape Agulhas

2. In which country would you find Easter Island, most famous for its nearly 1,000 extant monumental statues, called ‘moai’?

Answer. Chile

3. Which is the largest muscle in the human body?

Answer. Gluteus maximus

4. Which of these Indian states does NOT share its border with China?

Answer. Nagaland

5. Which film director and screenwriter is most known for the Elements Trilogy – Fire (1996), Earth (1998), and Water (2005)?

Answer. Deepa Mehta

Amazon one plus 6t Quiz Answers – 31st October

  1. What is the battery capacity of the OnePlus 6T?

Answer – 3700 maH

  1. The OnePlus 6T is powered by which processor?

Answer – Snapdragon 845

  1. The OnePlus 6T is NOT available in which of these RAM+Storage configurations?

Answer – 6GB + 32GB

  1. : Which of the following is a camera feature/mode available in the OnePlus 6T?

Answer – Nightscape

5.: Which of these phrases is associated with the OnePlus brand?

Answer – Never Settle

Amazon Special Edition Quiz Answers

1. Digital Day is a 24-hour event live today on Amaozn.in, featuring deals and offers exclusively on ___. Fill in the blanks.

Answer – Digital Products

Which of the following would NOT be eligible for Digital Day offers?

Answer – Pet supplies

2. Which of the following can you NOT use to make digital payments on Amazon?

Answer – Gold Coins

3. You can recharge your prepaid mobile and pay utility bills on Amazon.in

Answer – True

4.Amazon Pay CANNOT be used to pay for which of the following?

Answer – Your Rent

5.Now, you can also schedule Amazon Pay Email Gift Cards to be delivered at a future date.

Answer – True

All Answers Of Amazon Sony Sound Bar Quiz 30th October 

1. What is the name of the brightest star in the sky apart from the sun?

Answer – Sirius

2. What state of matter is our Sun mainly made of?

Answer – Plasma

3. What is the galaxy we live in commonly called?

Answer – The milky way

4. Which Indian state recently celebrated the ‘Kati Bihu festival 2018’?

Answer – Assam

5. He is considered the pioneer of the field of political science and economics in India. He assisted the first Mauryan emperor Chandragupta in his rise to power. Who is he?

Answer – Chanakya

All Answers Of Amazon Festive Riddles Quiz 29th October 

1. What begins with T ends with T and has T in it?

Answer – A Tea Pot

2. What has a face and two hands but no arms or legs?

Answer – A clock

3. I turn everything but I do not move. What am I?

Answer – A mirror

4. I weigh nothing, but you can still see me. If you put me in a bucket, I make the bucket lighter. What am I?

Answer –A Hole

5. I am black when you buy me, red when you use me and gray when you throw me away. What am I?

Answer – A Charcoal

All Answers Of Amazon Quiz Time 29th October 

1. Entomology is the science that studies Insects.

Answer: True

2. Which planet in our solar system has the shortest day?

Answer: Jupiter

3. Which is the first Indian language to be given a Classical Language status?

Answer: Tamil

4. According to Roman mythology, ‘Cloacina’ was the goddess of __.

Answer: Sewers

5. Which Indian personality was recently crowned – ‘Miss Deaf Asia 2018’?

Answer: Nishtha Dudeja

All Answers Of Amazon Festive Riddles Quiz 27th October

1A carpet of rice, flour, sand or petals. What am I?

Answer:- Rangoli

2. A box of diamonds that most love to eat. What am I?

Answer:- Sugar

3. To throw me, you’d prefer a crowd. What am I?

Answer:- A party

4. I have hearts but no other organs. What am I?

Answer:- A deck of cards

5. I am a kind of coat that can only be put on when wet. What am I?

Answer:- Paint

Amazon Fossil Smartwatch Quiz Answers – 23rd October

1. The world’s coldest inhabited place is the village Oymyakon which records temperatures up to -68 degree centigrade. Where is it located?

Answer – Russia

2. AR Rahman won a Grammy award for which album?

Answer – Slumdog millionaire

3. Which British prime minister was awarded the Nobel Prize for Literature?

Answer – Winston Churchill

4. She is the first woman to win the Sahitya Akademi Award for her magnum opus, a long poem, ‘Sunehade’ (Messages). Who is she?

Answer – Amrita Pritam

5. Which government corporation in India recently became the first to launch an online chat-bot called ‘Ask Disha’ to resolve customer queries?

Answer – IRCTC

Amazon Samsung Galaxy Note 8 Quiz Answers – 22nd October

  1. What kind of star is the smallest, with a typical one being only about 20 miles across?

Answer – Neutron Stars

2. Coffee was originally noted for, and is still popular because of, its energizing effect when consumed. What is the chemical that produces this effect?

Answer – Caffeine

3. The ___ tea is traditionally prepared by boiling tea with added butter and salt.

Answer – Tibetian

4.Which of these fictional towns was first introduced in the ‘Swami and Friends’ novels?

Answer – Malgudi

5. He did scripting, casting, scoring, editing, and designed credit titles and publicity material for his films. He won over 32 Indian National Film Awards, a Golden Lion, a Golden Bear. He was honored with the Bharat Ratna in 1992. Who is he?

Answer –  Satyajit ray

Amazon Nikon DSLR Quiz Answers – 21st October

1. Which of these is NOT a protagonist in an R.K. Narayan novel?

Answer – Anthony Gonsalves from The English Teacher

2. An author, lawyer, diplomat, journalist and politician, he was appointed journalist in the All India Radio in 1951. He served as Member of Parliament in Rajya Sabha in the 80’s. He was bestowed with the Padma Bhushan in 1974 but he returned the award in protest. In 2007 he was awarded the Padma Vibhushan. Who is he?

Answer –  Khushwant Singh

3. She has been shortlisted for the Booker prize three times. Her daughter was the winner of the Booker prize in 2006. Who is she?

Answer – Anita Desai

4. Who is also referred to as the Father of Bengali theatre?

Answer – Gurish Chandra Gosh

5. He was one of the the last great poet of the Mughal Era. During his lifetime, the Mughals were eclipsed and displaced by the British, events that he described in his work. He is considered to be one of the most influential Urdu poets to this day. Who is he?

Answer – Ghalib

Amazon Quiz Time Answers – 20th October

1.  Which weightlifter recently won India’s first gold medal at 2018 Youth Olympic Games?

Answer – Jeremy lalrinnunga

2. Which of these is the highest sporting honor of the Republic of India?

Answer –Rajiv Gandhi Khel Ratna

3. Which of these is also known as the ‘Steel city of India’?

Answer –Bhilai

4. At 18 years 329 days, who recently became the youngest Indian to score a Test century on debut?

Answer –Prithvi Shaw

5. Who won the Nobel Peace Prize 2018, becoming the first Iraqi to be awarded a Nobel?

Answer –Nadia taha

Amazon one plus 6t Quiz Answers – 20th October

1. When is the OnePlus 6T scheduled to be launched in India?

Answer – October 30th

2.Which of these is NOT a feature of the OnePlus 6T?

Answer – Time travel 

3.Compared to the OnePlus 6, which of these is an upgrade to the OnePlus 6T?

Answer –  Bigger battery Capacity

4. Currently you can pre-book the OnePlus 6T by purchasing the ‘OnePlus 6T Email Gift Card’. How much does this cost?

Answer – Rs.1000

5. Customers who pre-book the OnePlus 6T get a Rs. 500 cashback and free __ on their purchase. Fill in the blanks.

Answer –  Type c bullet

6. The OnePlus 6T goes live on sale on 2nd November on Amazon.in for all customers.

Answer – True

Amazon Bose Soundlink Revolve+ Quiz Answers

  1. Which planet is considered Earth’s ‘sister’ planet?

Answer –  Venus

2. Who is also known as the ‘Father of Indian Civil Aviation’?

Answer –  J R D tata

3.  Which of these is also called the ‘City of Spices’, for its role as the major trading point of Indian spices during the middle ages?

Answer –  Kozhikode

4. He invented an instrument to measure the weight and pressure of solar rays and prepared the original plan for the Damodar Valley Project. Who is he?

Answer –  Meghand Saha

5. Which economist(s) was awarded the 2018 Nobel Prize in Economic Sciences?

Answer – Paul Romer, William Nordhaus

Amazon Spin & Win Contest Quiz Answers

How Many Days a Leap Year Have?

Answer – 366 Days

All Answers Of Amazon Festive Riddles Quiz 18th October

Question 1, I can be draped in over 80 styles including Nivi, Gujrati and Maharashtrian. What am I?

Answer is :- A Saree

Question 2. I eat, I live. I breathe, I live. I drink. What am I?

Answer is :- Fire

Question 3. I am tall when young and short when I am old. What am I?

Answer is :- A Candle

Question 4. I have notes that are ‘top’, ‘heart’ and ‘base’. What am I?

Answer is :- A Perfume

Question 5. I am black when you buy me, red when you use me and gray when you throw me away. What am I?

Answer is :- Charcoal

Success !! You Have Just Completed The amazon Festive Riddles Quiz

Now You Are Eligible To Win Free 3 Month Shopping From This Amazon


All Answers Of Amazon Huawei Nova 3 Quiz 18th October

1. Which of these is also called the ‘Millennium city of India’?

Answer: Gurugram/ Gurgaon

2. Punjab is also called ‘The Land of Five Waters’. Which of these is NOT a river that flows through the region?

Answer: Tapti

3. Who won the Nobel Prize for Physics in 1930 for pioneering work on scattering of light?

Answer: C. V. Raman

4. Who was the first Indian to travel to space?

Answer: Rakesh Sharma

5. The asteroid belt is a well known astronomical ‘highway’ that exists between the orbits of Jupiter and Mars. Which of these is a celestial body that can and has been found in this ‘highway’?

Answer: Dwarf planets

All Answers Of Amazon Festive Riddles Quiz 18th October

Question 1, Scratch my head, see me turn from black to red. What am I?

Answer is :- Match Stick

Question 2. Round and round, never off the ground. What am I?

Answer is :- Zameen Chakkar

Question 3. I can be cracked, made, told, and played. What am I?

Answer is :- Joke

Question 4. I go up, I go down. Towards the sky & the ground. What am I?

Answer is :- Rocket Fire Cracker

Question 5. Light me up for a sprinkle of gold. What am I?

Answer is :- Flower Pot

Success !! You Have Just Completed The amazon Festive Riddles Quiz

Now You Are Eligible To Win Free 3 Month Shopping From This Amazon


All Answers Of Amazon Apple Smart Watch Quiz 

  1. Which of the following is not a variety of mango?

Answer: Red Dacca

  1. Which of these books has been crowned with the ‘Best of the Booker’ award – a special prize awarded in commemoration of the Booker Prize’s 40th anniversary in 2008?

Answer: Salman Rushdie, Midnight’s Children

  1. Which theory made famous by Albert Einstein explains why all ‘observers’ have their own separate measure of time because of the finite speed of light?

Answer: Theory of Relativity

  1. Long Island Iced Tea is a popular thirst-quencher during the hot summers. How much tea goes into a glass of Long Island Iced Tea made by a traditional recipe?

Answer: None

  1. Who won the 2018 US Open (tennis) Women’s singles title?

Answer: Naomi Osaka

All Answers Of Amazon Festive Riddles Quiz 

Question 1, A carpet of rice, flour, sand or petals. What am I?

Answer is :- Rangoli

Question 2. A box of diamonds that most love to eat. What am I?

Answer is :- Sugar

Question 3. To throw me, you’d prefer a crowd. What am I?

Answer is :- A party

Question 4. I have hearts but no other organs. What am I?

Answer is :- A deck of cards

Question 5. I am a kind of coat that can only be put on when wet. What am I?

Answer is :- Paint

Success !! You Have Just Completed The amazon Festive Riddles Quiz

Now You Are Eligible To Win Free 1 Year Shopping From This Amazon


Amazon Quiz Time Answers 16th October: Win Rs.1000

  1. How many total squares does a chessboard have?

Answer – 204

2.  Podiatrists are medical professional devoted to the study and medical treatment of _?

Answer – Feet 

3.  Which Indian state is also known as the ‘Land of rising sun’ because it gets the first sunrise in the country?

Answer – Arunachal Pradesh

4. Who is also called the ‘Birdman of India’?

Answer – Salim Ali

5. He adapted a lecture at the University of Dhaka on the theory of radiation sent it to Albert Einstein who translated it German, and had it published in ‘Zeitschrift für Physik’. Rabindranath Tagore dedicated his only book on science, ‘Visva–Parichay’ to him. Who is he?

Answer – Satyendra nath bose

Amazon Great Indian Festival Quiz Answers: 11th-15th October

Question 1 –  You can avail EMI to shop during the Great Indian Festival on Amazon.in using all the below payment instruments, except?

Answer is – Jelly Beans

Question 2Golden Hour deals’ will run every day from _ to __, offering discounts on a wide range of products exclusively on the Amazon app during the Great Indian Festival.

Answer – 8 PM to Midnight

Question 3You can now get additional discounts on products listed on Amazon.in over and above their existing price. Using which of these offering can you avail this benefit?

Answer – Amazon Coupons

Question 4Customer who shop during the Great Indian Festival Sale and pay online will get extra cashback coupons up to Rs. __ , which can be used on apps like Yatra, Swiggy and more.

Answer –  Rs.2300

Question 5When is The Last Date Of Amazon’s Great Indian Festival Sale 2018 going live for all customers?

Answer –  15th October

Congratulations !!

Now You Are Eligible To Win Free Rs.10000 On This Amazon Great Indian Quiz


Amazon iPhone X Quiz Answers: 9th October

  1. Which of these constellations is associated with the shape of a goat?

Answer – Capricornus

  1. Which of these constellations is associated with the shape of a goat?

Answer – Assam

  1. Which of these planets could, theoretically, float if submerged in water due to its low density?

Answer – Saturn

  1. How many planets in our solar system have rings?

Answer – 4

  1. The 2018 Nobel Prize in medicine has been awarded jointly to James P Allison and Tasuku Honjo for their work in which domain?

Answer – Cancer therapy

Amazon Great Indian Festival Quiz Answers: 8th October

Question 1 –  You can avail EMI to shop during the Great Indian Festival on Amazon.in using all the below payment instruments, except?

Answer is – Jelly Beans & Gold Coins Both Right Answers (I have Selected Gold Coins But it turns Out Wrong For me)

Question 2Currently, on loading Rs 3,000 or more into your Amazon Pay balance, you get __. Fill in the blanks.

Answer –  Flat Rs.300 Back

Question 3You can now get additional discounts on products listed on Amazon.in over and above their existing price. Using which of these offering can you avail this benefit?

Answer – Amazon Coupons

Question 4When Does the amazon’s Great indian Festival sale 2018 start for prime members ?

Answer – 12 PM 9th October

Question 5When is Amazon’s Great Indian Festival Sale 2018 going live for all customers?

Answer –  12 AM 10th October

Congratulations !!

Now You Are Eligible To Win Free Rs.100 On This Amazon Great Indian Quiz


Amazon iPhone X Quiz Answers: 8th October

  1. Which is the largest of the seven sister states of Northeast India?

Answer – Arunachal Pradesh

  1. Who is the author of the Harry Potter series?

Answer – jk rowling

  1. Which planet in our solar system was the first to be discovered by telescope?

Answer – Uranus

  1. The 8th Asian Yoga Sports Championship was recently held in which city?

Answer – Thiruvananthapuram

  1. In an effort to break gender stereotypes, which Indian state has recently decided to appoint ‘firewomen’ for the first time.

Answer – Kerala

Amazon Great Indian Festival Quiz Answers: 7th October

  1. During the upcoming Great Indian Festival Sale on Amazon.in, which of these is NOT an offer you can avail?

Answer – Free ice cream with every purchase

  1. Prime members get early access to Great Indian Festival deals

Answer – True

  1. Now, you can also purchase a 1-month Prime membership. How much does this cost?

Answer – Rs.129

  1. Using SBI debit or credit cards, what is the instant discount you can avail on shopping during the Great Indian Festival?

Answer – 10%

  1. When is Amazon’s Great Indian Festival Sale 2018 going live for all customers?

Answer –  10th October

Amazon Sony Bravia TV Quiz Answers: 7th October

1. Which element was discovered on the Sun before it was discovered on Earth?

Answer: Helium

2. Which variety of tea forms the base for a traditional Irish Breakfast Tea?

Answer: Assam

3. Vlad the Impaler was an emperor in Romania in the 14th century. Which of these fictional characters was inspired by him?

Answer: Dracula

4. There is a theory that the universe will come to an end when its ever-increasing rate of expansion causes all matter to basically fly apart. What is the term applied to this theory?

Answer: The Big Rip

5. India’s first corn festival was recently held in which of these cities?

Answer: Chhindwara

Amazon Great Indian Festival Quiz Answers: 6th October

Question 1. You can avail on debit cards to shop during the Great Indian Festival on Amazon.in.

Answer – True

Question 2. Currently, on loading Rs 3,000 or more into your Amazon Pay balance, you get __. Fill in the blanks.

Answer –  Flat Rs.300 Back

Question 3. Which bank’s credit or debit card is eligible for instant discount on shopping during the Great Indian Festival Sale on Amazon.in?

Answer –  SBI Bank

Question 4. Prime members get early access to Great Indian Festival deals

Answer – True

Question 5. When does the Amazon’s Great Indian Festival Sale 2018 start for all customers?

Answer –  10th October

Now You Are Eligible To Win Free Rs.100 On This Amazon Great Indian Quiz


Amazon Samsung Gear Sport Quiz Answers: 6th October

1. Fact or Myth : The Great Wall of China can be seen with the unaided human eye from space

Answer. Myth

2. What is the currency of Sweden?

Answer. Krona

3. In 2014, 55.1 crore votes were cast in a single general election, breaking the Guinness World Record for largest voter turnout. Which country has this record?

Answer. India

4. It rains diamonds on Saturn and Jupiter

Answer. True

5. Which cricketer recently became the youngest Indian to score a century on his test debut?

Answer. Prithvi sha


Amazon Great Indian Festival Quiz Answers: 5th October

Question 1. You can avail EMI to shop during the Great Indian Festival on Amazon.in using all the below payment instruments, except?

Answer – Gold Coins

Question 2. What’s the name of India’s first Amazon Original Series?

Answer –  Inside Edge

Question 3. Currently, on loading Rs 3,000 or more into your Amazon Pay balance, you get __. Fill in the blanks.

Answer –  Flat Rs.300 Back

Question 4. Prime members get early access to Great Indian Festival deals

Answer – True

Question 5. When does the Amazon’s Great Indian Festival Sale 2018 start for all customers?

Answer –  10th October

Now You Are Eligible To Win Free Rs.100 On This Amazon Great Indian Quiz


Amazon Moto G6 Plus Quiz Answers: 5th October

1. St. Valentine’s Day was invented by the greeting card industry.

Answers: False

2. The first Indian ‘talkie’ film (a film with dialogues) released in 1931 was _______.

Answer: Alam Ara

3. Who was the world’s first democratically elected female head of Government?

Answer: Sirimavo Bandaranaike

4. While Goa is well know for seafood, it is also famous for a dish called ‘Sorpotel’. What is this dish traditionally made of?

Answer: Pork

5. Which state government recently launched a ‘Star-Rating’ system for industries to check air pollution?

Answer: Odisha

Amazon Great Indian Festival Quiz Answers: 4th October

Question 1. Golden Hour deals’ will run every day from _ to __, offering discounts on a wide range of products exclusively on the Amazon app during the Great Indian Festival.

Answer – 8 PM to Midnight

Question 2. Customer who shop during the Great Indian Festival Sale and pay online will get extra cashback coupons up to Rs. __ , which can be used on apps like Yatra, Swiggy and more.

Answer –  Rs.2300

Question 3. All Prime members get free access to Prime Music. Which of these can you NOT do on Prime Music?

Answer –  Telepathically Control The App

Question 4. Using SBI debit or credit cards, what is the instant discount you can avail on shopping during the Great Indian Festival?

Answer – 10 Percent

Question 5. When does the Great Indian Festival Sale 2018 start for all customers?

Answer –  10th October

Now You Are Eligible To Win Free Rs.50 On This Amazon Great Indian Quiz


Amazon Fitbit Versa Quiz Answers: 4th October

1. The Portsmouth college in UK offers a course to its students which of these languages?

Answer – Hinglish

2. Which one of these blood-types is called the ‘universal donor type’ because it is compatible with all other blood type?

Answer – O-negative

3. What is the irrational fear of trees called?

Answer – Dendrophobia

4. Iromba is a dish made of fish, vegetables and bamboo shoots and is served fermented. Which North Eastern Indian state is this dish associated with?

Answer – Manipur

5. Who founded Facebook?

Answer – Mark Zuckerberg

Amazon Great Indian Festival Quiz Answers: 3rd October

Question 1. You can now get additional discounts on products listed on Amazon.in over and above their existing price. Using which of these offering can you avail this benefit?

Answer – Amazon Coupons

Question 2. You CANNOT find Amazon coupons on which of the following pages on Amazon.in?

Answer –  Snapchat

Question 3. You can avail EMI to shop during the Great Idian Festival on Amazon.in using all the below payment instruments, except?

Answer –  Gold Coins

Question 4. Prime members get early access to Great Indian Festival deals

Answer – True

Question 5. When is Amazon’s Great Indian Festival Sale 2018 going live?

Answer –  10th October

Now You Are Eligible To Win Free Rs.5000 On This Amazon Great Indian Quiz


Amazon Diesel Analog Watch Quiz 3rd October: Win Diesel Analog Watch

Q1. If you were visiting the ‘Tabo Monastery’, where would you be?

Answer – Himachal Pradesh

Q2. The first Indian ‘talkie’ film – a film with dialogues – released in 1931 was ___

Answer –  Alam ara

Q3.When referring to genres of music, what does ‘R and B’ stand for?

Answer – Rhythm and Blues

Q4. A 12-carat gold piece is considered half gold.

Answer – True

Q5. The first-ever International Day of Sign Languages was observed recently on ___.

Answer – 23 September

Amazon Special Edition Quiz 2nd October: Win 1 lakh

Q1. 2nd October 2018 marks the ___ birth anniversary of Mahatma Gandhi.

Answer – 150th

Q2. Which of these books was NOT written by Mahatma Gandhi?

Answer – Long walk to freedom

Q3. This Gandhi Jayanti, India has organized a ‘Gandhi March’ in Netherlands.

Answer – True

Q4. Gandhi was nominated for the Nobel Peace prize ___ times but never won. The Nobel committee regrets not giving him the prize to this day.

Answer –  5

Q5. Mahatma Gandhi shares his birthday with which of these former prime ministers of India?

Answer – Lal Bahadur Shastri

Amazon Great Indian Festival Quiz Answers 1st October: Win Rs.5000

Question 1. You can also avail EMI on Debit cards while shopping on Amazon.in during the Great Indian Festival.

Answer – True

Question 2. Currently, on loading Rs 3,000 or more into your Amazon Pay balance, you get __. Fill in the blanks.

Answer –  Flat Rs.300 back

Question 3. Which bank’s credit or debit card is eligible for instant discount on shopping during the Great Indian Festival Sale on Amazon.in?

Answer –  SBI Bank

Question 4. Prime members get early access to Great Indian Festival deals

Answer – True

Question 5. When is Amazon’s Great Indian Festival Sale 2018 going live?

Answer –  10th October

Now You Are Eligible To Win Free Rs.5000 On This Amazon Great Indian Quiz


Amazon Quiz Time Answers 1st October: Win Rs.50

Q1. Who was the founder of the Bose Corporation?

Answer – Amar Bose

Q2. A caterpillar does not stay a caterpillar for its entire life. What does it change into?

Answer – Butterfly or Moth

Q3. What temperature does water boil at?

Answer – 100C

Q4. Where can you find the smallest bone in the human body?

Answer – Ear

Q5.In which year was Microsoft established?

Answer –  1975

Amazon Special Edition Quiz 29th September: Win Vivo V9 Pro

Question 1. How much RAM does the Vivo V9 Pro come with?

Answer – 6 GB

Question 2. The V9 Pro is powered by which processor?

Answer – Snapdragon 660 AIE

Question 3. Vivo V9 Pro supports dual SIM with dual 4G

Answer – True

Question 4. Which of these is NOT a feature of the rear camera on the V9 Pro?

Answer – 3D Printing

Question 5. Vivo was the title sponsor for IPL 2018

Answer – True

Congratulations !! Now You Are Eligible To Win Free Vivo V9 On This Amazon Special Edition Vivo V9 Quiz


Amazon Mi Max 2 Quiz 30th September: Win Mi Max 2

Question 1. Which of these is another word for ‘lexicon’?

Answer: Dictionary

Question 2. Which of these countries does not have a standing army?

Answer: Iceland

Question 3. Which Indian state does NOT share a border with Bhutan?

Answer: Meghalaya

Question 4. The ‘Ao’ language is spoken in which of the following states?

Answer: Nagaland

Question 5. India and ______ celebrated 100 years of the Battle of Haifa recently. Fill in the blanks.

Answer: Israel

Congratulations !! Now You Are Eligible To Win Free Rs.5000 On This Amazon Special Edition Rs.5000 Quiz


Amazon Special Edition Quiz 29th September: Win Rs.5000

Question-1Amazon Pay balance is the fastest way to pay for your shopping on Amazon

Answer- True

Question-2 You CANNOT top up your Amazon Pay balance using which of the following payment methods?

Answer- Bank Demand Draft (DD)

Question-3Which of the following can be done using Amazon Pay balance?

Answer- Recharges And Bill Payment

Question-4Which of the following is NOT a feature of Auto Reload?

Answer- Free hugs With Every Load

Question-5Currently, on loading Rs 3,000 or more into your Amazon Pay balance, what is the cashback you can avail?

Answer- Flat Rs.300 Back

Congratulations !! Now You Are Eligible To Win Free Rs.5000 On This Amazon Special Edition Rs.5000 Quiz


Amazon Quiz Time Answers 29th September: Win JBL Pulse 3 Wireless Speakers

1. Which element is named after the seventh planet from the sun?
Answer: Uranium

2. Which language is the word ‘coffee’ derived from?
Answer: Arabic

3. Which of the following is a unit to measure time?
Answer: Megaannum

4. What is the name of the black hole located at the center of our galaxy?
Answer: Sagittarius A

5. After almost a decade of award dominance by Cristiano Ronaldo and Lionel Messi, who recently bagged FIFA’s Best Player of the Year 2018 award?
Answer: Luka Modric

Amazon Special Edition Quiz 27th September: Win Huawei Nova 3i

Question-1Huawei Nova 3i is powered by the GPU-Turbo which helps reduce energy consumption.

Answer- True

Question-2 The Huawei Nova 3i has a display resolution of ___ px. Fill in the blanks.

Answer- 2340 x 1080

Question-3The Huawei Nova 3i comes with 4 AI cameras. Which of these is NOT a benefit of AI camera?

Answer- AI Powered Telekinesis 

Question-4Huawei Nova 3i has a 24 MP + 2 MP dual AI camera on the front. What is the specification of rear camera?

Answer- 16MP + 2MP

Question-5Which processor does the Huawei Nova 3i use?

Answer- Kirin 710 Octa core Processor


Amazon Quiz Time Answers 28th September: Win Rs.5000

Q1) Which of these is NOT considered to be a part of ‘Seven Wonders of the Ancient World’?

Answer – Leaning Tower of Ibiza

Q2) Which of these is the fastest animal?

Answer – Peregrine Falcon

Q3) Which place in India holds the Guinness world record for being the wettest place on Earth?

Answer – Mawsynram, Meghalaya

Q4) What tea is named after a British prime minister?

Answer – Earl Grey

Q5) On September 24, 2018 ISRO’s Mars Orbiter mission completed ____ years orbiting around the red planet.

Answer – 4


Amazon Special Edition Quiz 27th September: Win Rs.5000

Question-1Which of these Amazon.in offerings helps you discover and shop from a range of handpicked and original products from emerging Indian brands?

Answer- Amazon Select

Question-2 Which of these product categories can you NOT shop for on the Amazon Select page?

Answer- Time Machines

Question-3How can you reach the Amazon Select page on Amazon.in?

Answer- Search Select On Amazon.in

Question-4Amazon Select products will have discounts and offers during the upcoming Great Indian Festival Sale on Amazon.in

Answer- True


Amazon Quiz Time Answers 27th September: Win Rs.10000

Q1. Which one of the seven sister states hosts the famous Hornbill Festival?

Answer- Nagaland

Q2. Which planet in our solar system is named after the Roman god of war?

Answer- Mars

Q3. ___ is the largest moon in our solar system, having a diameter larger than either Mercury or Pluto.

Answer- Ganymede

Q4. Which of these natural phenomenon is also know as the ‘Northern lights’?

Answer- Aurora borealis

Q5. Who was the first woman to fly a plane across the Atlantic ocean?

Answer- Amelia Earhart


Amazon Quiz Time Answers 26th September: Win Vivo V11 Pro

Q1. The Borlaug Award was instituted to honor Indian Scientists for their research and contributions in the field of _____. Fill in the blanks.

Answer- Agriculture.

Q2. Which is the smallest Indian state in terms of area ?

Answer- Goa

Q3. What is largest living bird by wingspan?

Answer– The Wandering Albatross

Q4. Ablutophobia is the fear of ___________. Fill in the blanks

Answer- Bathing

Q5. Which planet in our solar system has the shortest day?

Answer- Jupiter

Amazon Quiz Time Answers 25th September: Win Fossil Explorist Smartwatch

Q1) Virat Kohli and Mirabai Chanu recently won the 2018 Rajiv Gandhi Khel Ratna award. Which sport is Mirabai Chanu associated with?
Answer – Weightlifting

Q2) What kind of weapon is a falchion?
Answer – A sword

Q3) The Equator does NOT pass through which of these countries?
Answer – India

Q4) The Tropic of Cancer does NOT pass through which of these Indian states?
Answer – Bihar

Q5) Which of the following movies has been chosen as the India’s official entry to Oscars 2019?
Answer – Village Rockstars

Amazon Quiz Time Answers 24th September: Win Rs.50

Q1.In _, India won its first cricket world cup. Fill in the blanks.

Answer – 1983

Q2. Which historical event does Charles Dickens’ novel ‘The Tale of Two Cities’ concern?

Answer – The French Revolution

Q3.The Garampani wildlife sanctuary is located in which Indian state?

Answer – Assam

Q4. In 305 BC, which Maurya ruler defeated Alaxander’s general Seleucus Nicator?

Answer –Chandragupta Maurya

Q5. What is the national sport of Japan?

Answer –  Sumo Wrestling

Amazon Quiz Time Answers 23rd September: Win Blackberry Key2

Q1. Which beauty pageant did Manushi Chillar win in 2017?

Answer – Miss World

Q2. Which of these was famous Indian painters of was awarded the Padma Vibhushan in 1991?

Answer – M.F Hussain

Q3. Which of the following is NOT a traditional Indian folk art form?

Answer – Ikigai

Q4.Which state was divided into Maharashtra and Gujarat in 1960?

Answer – Bombay

Q5. Who was the fictional detective created by Arthur Conan Doyle?

Answer –  Sherlock Holmes

Amazon Quiz Time Answers 22nd September: Win Rs.5000 Amazon Pay Balance

Q1. Ruqaiya Sultan Begum was the wife of which Mughal Ruler?

Answer – Akbar

Q2. Which of these is NOT a style/genre of dance?

Answer – Tin-Tin

Q3. Which is the smallest planet in our solar system?

Answer – Mercury

Q4. Eritrea, which became the 182nd member of the UN, is located in which continent?

Answer – Africa

Q5. Who was the first Indian from the film industry to win an Oscar award?

Answer – Bhanu Athaiya

Amazon Quiz Time Answers 20th September: Win Rs.10000 Amazon Pay Balance

Q1. What is the capital city of Arunachal Pradesh?

Answer – Itanagar

Q2. Which is the least populated country in the world?

Answer – Vatican City

Q3. Which of the following is the official language in Argentina?

Answer – Spanish

Q4. The study if fossils to determine organisms’ evolution and their interaction with each other?

Answer – Paleontology

Q5. Which country recently launched Hydrogen powered train? 

Answer – Germany


Amazon Quiz Time Answers 19th September: Win Samsung Galaxy A8 Star

Q1. Spread over 1.3 acres, India’s first exclusive ‘dog park’ has come up in which city?

Answer –  Hyedrabad

Q2. Made in 1888, the ‘Roundhay Garden Scene’ is known to be the world’s earliest surviving motion-picture film. How long is it?

Answer – 2.1 seconds

Q3. Which of the following national parks is located in Rajasthan?

Answer – Keoladeo National Park

Q4. What is the capital city of Spain?

Answer – Madrid

Q5. Tour De France is an annual multi-stage event featuring which kind of race?

Answer –  Cycling

Amazon Quiz Time Answers 18th September: Win LG Microwave Oven

Q1. ‘Chholiya’ often referred to as ‘sword dance’, is the traditional folk dance form associated with which state?

Answer – Uttarakhand

Q2. What is the chemical symbol of lead?

Answer –  Pb

Q3. Ablutophobia is the fear of ___. Fill in the blanks.

Answer –  Bathing

Q4. When did the Apple iPhone first become available?

Answer – 2007

Q5.  The agricultural festival of ‘Nuakhai’ has started in which state?

Answer – Odisha

Amazon Quiz Time Answers 17th September: Win Rs.5000

Q1. What is the ‘bokeh’ effect in photography?

Answer – An aesthetic blur produced in the out of focus parts of an image

Q2. What is the medical term for the feeling you get when you scrape your nails across a chalkboard?

Answer – Haptodysphoria

Q3. If you were hiking the Incan trail you would end up at ___?

Answer – Macchu Picchu

Q4. Where in the human body is the occiput?

Answer – Head

Q5. ‘Friends, Romans and Countrymen, lend me thy ears’ is the first line of speech given by which character in the play Julius Caesar, written by William Shakespeare?

Answer – Mark Antony

Amazon Quiz Time Answers 16th September : Win iPhone X

Q1. If you were visiting the ‘Tabo Monastery’, where would you be?

Answer –  Himachal Pradesh

Q2. If you write a letter with the postal code ‘HOH OHO, Canada’ – whose postal code would you be writing to?

Answer –  Santa Clause

Q3. Which Indian movie created history by becoming the first Bollywood film ever to release in Saudi Arabia?

Answer – Gold

Q4. According to Roman mythology, ‘Cloacina’ was the goddess of __.

Answer –  Sewers

Q5. Which Indian cricket recently became the first player to pick 300 international wickets in Women’s Cricket?

Answer – Jhulan Goswami

Amazon Quiz Time Answers 15th September : Win Honor Play

Q1. What is the irrational fear of insects called?

Answer – Entomophobia

Q2. Which of these famous painting by Leonardo da Vinci is also known as ‘La Gioconda’?

Answer – Mona Lisa

Q3. One liter of hot air will be heavier than one liter of cold air.

Answer – False

Q4. ‘Claque’ is ___.

Answer – A group of people hired for applaud at a performance

Q5. A ‘sonnet’ is a poem in a specific form which originated in Italy. How many lines does a sonnet typically have?

Answer –  14

Amazon Quiz Time Answers 14th September : Win Philips Air Fryer

Q1. Which of them was the first Indian to win the Miss World title?

Answer – Reita faria

Q2.The famous ad jingle for this Indian watches brand was composed by AR Rahman as an adaption of Mozart’s 25th symphony. Which Indian brand is this?

Answer – Titan

Q3. Kalia the Crow, Suppandi and Shikari Shambhu belong to which comic book?

Answer – Tinkle

Q4. What was the first full-length Indian feature film ever made?

Answer – Raja Harishchandra

Q5. Nomadic Elephant 2018′ is a joint military exercise between India and which country?

Answer – Mongolia

Amazon Quiz Time Answers 13th September: Win Rs.1000

Q1. ‘Malgudi Days’ is a collection of short stories by which of these authors?

Answer – R. K Narayan

Q2.The Greeks referred to this state as ‘Pentapotamia’ – an inland delta of five converging rivers. Name this state.

Answer – Punjab

Q3. If you were eating ‘Crème du Barry’, what would you be eating?

Answer – Cauliflower Soup

Q4.Which footwear, apparel and equipment brand is named after the Greek goddess of victory?

Answer – Nike

Q5.Which Indian airport recently announced launching the use of face recognition as boarding pass for passengers by 2019?

Answer –Kempegowda International Airport, Bengaluru

Amazon Quiz Time Answers 12th September: Win Fitbit Versa

Q1. Who portrayed the role of Milkha Singh in Bhaag Milkha Bhaag?

Answer – Farhan Akhtar

Q2.Which sportsperson has been appointed as Assam’s first ever sports ambassador?

Answer – Hima das

Q3. Which of these Indian movies did NOT get nominated for Best Foreign Language Film at the Oscars?

Answer – Newton

Q4. Created by Edgar Rice Borroughs, John Clayton is raised by apes in the jungles of Africa. What do we know him popularly as?

Answer – Tarzan

Q5. Who won the Men’s Singles at the recently held 2018 US Open ?

answer – Novac Djokovic

Amazon Quiz Time Answers 11th September: Win Diesel Analog Watch

Q1. Which country is Prague in?

Answer – Czech Republic

Q2. What is the irrational fear of trees called?

Answer –Dendrophobia

Q3. Which one of these blood-types is called the ‘universal donor type’ because it is compatible with all other blood type?

Answer – O negative

Q4. ‘Pure mathematics is, in its way, the poetry of logical ideas’ – is a quote by?

Answer – Albert Einstien

Q5. Which country recently signed a pact with India to collaborate on ISRO’s ‘Gaganyaan’ mission – its first manned mission to the moon?

Answer – France

Amazon Quiz Time Answers 9th September: Win Rs.10000

Q1. Who was the first president of the USA?

Answer – George Washington

Q2. Eugenics is the study of ___.

Answer – Altering human beings by changing genetics components

Q3. Which invention is associated with the Wright brothers?

Answer – Aero Plane

Q4.  Which famous personality’s autobiography is titled ‘A Moveable Feast’ ?

Answer – Ernest Hemingway

Q5. The Government of India recently provided first-ever financial support to which Indian sport for participation in England?

Answer – Kho kho

Amazon Quiz Time Answers 8th September: Win Samsung Galaxy A8 Star

Q1. Which dance move became popular after Michael Jackson used it during a performance of the song ‘Billie Jean’ in 1983?

Answer – Moonwalk

Q2. The dance move ‘pirouette’ is associated with which of these dance forms?

Answer – Ballet Dance

Q3. George Eliot was the pen name of what author?

Answer – Mary Ann Evans

Q4.A sushi is a Japanese dish, traditionally wrapped in __.

Answer – Edible Seawood

Q5. Which historical event does Charles Dickens’ novel ‘The Tale of Two Cities’ concern?

Answer –  The French Revolution

Amazon Quiz Time Answers 8th September: Win Son Sound Bar

Q1. ___ is a central Asian sport in which horse mounted players attempt to drag a goat or a calf carcass towards a goal. Fill in the blanks.

Answer – Buzkashi

Q2. Which is the first Indian language to be given a ‘Classical Language’ status?

Answer – Tamil

Q3.Until 1955, The State Bank of India was known as ___.

Answer – Imperial Bank Of India

Q4.Entomology is the science that studies Insects.

Answer – True

Q5. Which one of these is the largest lake in the world, in terms of volume?

Answer – Caspian Sea

Amazon Quiz Time Answers 7th September: Win canon DSLR

1. Who won the French Open Men’s Singles Title in 2018?

Answer. Rafael Nadal

2. Michael Keaton played which Spiderman villain in the 2017 superhero movie ‘Spiderman: Homecoming’?

Answer. Vulture

3. The ____ is a horseshoe-shaped zone found along the Pacific rim where around 90% of the world’s earthquakes occur?

Answer. Ring of Fire

4. The Mars Mission ‘HOPE’ is scheduled to be launched by 2020. Which country’s probe is this?
Answer. UAE

5. Who was recently elected as the new president of Pakistan?

Answer. Arif Alvi


Amazon Quiz Time Quiz Answers 6th September:

Q1.The ‘IOWave18’ is a multi-country mock exercise that started on September 4. Which natural calamity response does it simulate?

Answer – Tsunami

Q2. Which continent is also a country?

Answer – Austrailia

Q3. Which planet in our solar system has the shortest day?

Answer- Jupiter

Q4. What is the largest living bird by wingspan?

Answer- The wandering Albatross

Q5. The Government of India recently decided to observe which month as National Nutrition Month across the country to mark the fight against malnutrition?

Answer – September


Final Words : 

So This is The Regularly Updated Post & I Will Try To Include All Question & Answers Of Amazon Quiz Time Daily Here. You Should Bookmark This Page as You Will get All Correct Answers Of Amazon Quiz Time Within 5 Seconds



Source link

Leave Comments